Cum a fost racolată şi obligată să se prostitueze o elevă de clasa a VIII-a. Cu ce a şantajat-o traficantul de carne vie

0
0

Un piteştean în vârstă de 28 ani e cercetat în stare de arest după ce a racolat, şantajat şi obligat să se prostitueze, timp de trei luni, o elevă de 14 ani.

Totul a început în vara acestui an când Laurenţiu D. şi-a dat seama că fata e vulnerabilă.

 Aflase dintr-un cerc de cunoştinţe că adolescenta, elevă în clasa a VIII-a la o şcoală din Piteşti, e mai rebelă decât colegele sale, că fumează şi că nu ar mai fi virgină.

Bărbatul de 28 de ani a folosit aceste informaţii, a abordat-o pe fată şi a recurs la şantaj pentru a o determina să se prostitueze, ameninţând-o că le va spune părinţilor că a avut deja relaţii sexuale.

Sub presiune, de teamă şi ruşine, copila a acceptat să se  întâlnească cu un prim client adus de bărbat.

A crezut că povestea se va încheia aici, însă individul a continuat să o şantajeze.

Timp de trei luni, fata a fost exploatată înt-un apartament pe care individul îl închiriase special pentru "clienţi".

Poliţiştii din Piteşti au aflat ce se întâmplă în locuinţă şi că, mai mult, individul intenţionează să plece cu fata din ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, oamenii legii au făcut o percheziţie în apartamentul folosit de bărbat pentru exploatarea sexuală a copilei şi l-au arestat pentru trafic de minori. 

,,Din cercetări a reieşit că, în perioada august-noiembrie a.c., un bărbat de 28 de ani, din Piteşti, ar fi constrâns o minoră de 14 ani să practice prostituţia (...). Acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţede an Argeş”, transmite biroul de presă al IPJ Argeş.

Bărbatul e cercetat în spatele gratiilor, după ce Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite