Cristian Cioacă, eliberat pe jumătate: un judecător îl vrea liber, altul, ba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioaca                                                                            Foto Laurenţiu Ionescu
Cristian Cioaca                                                                            Foto Laurenţiu Ionescu

Cei doi judecători de la Curtea de Apel Piteşti nu se pot pune de acord cu privire la eliberarea lui Cristian Cioacă. În această după-amiază, un magistrat a fost de acord cu punerea lui în libertate, iar un altul, nu.

Cristian Cioacă, fostul poliţist condamnat la 22 de ani de închisoare pentru că şi-ar fi omorât soţia, pe avocata Elodia Ghinescu, a fost astăzi present în boxa acuzaţilor, la Curtea de Apel Piteşti. Aici, se judecă apelul formulat împotriva hotărârii. Totodată, avocata lui, Maria Vasii a cerut înlocuirea măsurii arestării preventive cu una neprivativă de libertate.

 Cum completul de judecată a fost format din doi judecători, astăzi nu s-a putut da o decizie cu privire la această situaţie. Şi asta, pentru că, unul a fost de accord cu înlocuirea măsurii arestării preventive, iar celălalt, nu. Tocmai de aceea, mâine, la ora 12.00, va avea loc o nouă înfăţişare pe această temă, numai că de această dată completul va fi format din trei judecători pentru a exista superioritate, indiferent de decizie. În încheierea de şedinţă, se arată următoarele: ”…repune cauza pe rol pentru reluarea, în complet de divergenţ, a dezbaterilor asupra stării de arrest preventive a apelantului inculpate Cioacă Constantin Cristian. Fixează termen de judecată la data de 14 ianuarie 2014, ora 12.00, pentru când se citează apelantul inculpate la locul de deţinere…”. Rămâne de văzut dacă fostul poliţist va fi eliberat.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite