Cea mai nouă Sală a Sporturilor din România a fost finalizată. Imagini spectaculoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de la Mioveni a fost realizată în trei ani FOTO: Primăria Mioveni
Sala de la Mioveni a fost realizată în trei ani FOTO: Primăria Mioveni

Cea mai nouă Sală a Sporturilor din România, situată în oraşul Mioveni, aproape de uzina Dacia, a fost finalizată în această lună. Sala va fi inaugurată luna viitoare. Şi tot în septembrie se vor disputa şi primele partide de handbal şi volei în noua arenă.

„Noua arenă este una la standarde internaţionale şi de ea se vor putea bucura sportivii de performanţă din Mioveni, ca şi echipele Clubului Sportiv Dacia Mioveni”, precizează Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Corpul A, în care se află zona competiţională şi tribunele, va putea găzdui maximum 2.500 de persoane şi are printre altele sală de forţă, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, zonă de relaxare), cabinet medical, sală antidoping, precum şi spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică şi spaţii tehnice). Corpul B, la nivelul parterului, are o sală de bowling, iar la etaj – un club.

sala sporturilor mioveni 01

Lucrările la viitoarea sală a sporturilor s-au reluat în octombrie 2018, după o pauză de trei ani, pentru că realizarea acestui obiectiv important a fost marcată şi de evenimente mai puţin plăcute. Acum aproape şapte ani, în plin proces de construire, acoperişul s-a prăbuşit.

Primăria Mioveni a dat în judecată constructorul şi a organizat o nouă licitaţie, pentru continuarea lucrărilor. Procedurile au fost reluate, iar firma ce a câştigat în august 2018 licitaţia pentru construirea sălii de sport a fost Construcţii Erbaşu SA, cea care a realizat şi stadionul Steaua. Valoarea contractului finanţat din fonduri publice se ridică la 26,2 milioane lei, fără TVA.

Vă mai recomandăm şi:

Cum va arăta cea mai nouă Sală a Sporturilor din România şi ce competiţii va găzdui

O Sală a Sporturilor şi cea mai modernă Sală Polivalentă din România, finalizate în acest an. În ce judeţ sunt

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite