Urmărit de poliţişti, un şofer s-a răsturnat cu maşina într-un parc de joacă din Neamț

0
0

Un şofer iresponsabil din Neamţ, care era urmărit de poliţişti deoarece nu a oprit  la semnalul regulamentar, s-a răsturnat cu maşina într-un parc de joacă pentru copii. În urma accidentului au fost rănite trei persoane, între care şi conducătorul auto iresponsabil.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile comise de șofer FOTO Poliția Neamț
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile comise de șofer FOTO Poliția Neamț

În noaptea de 27 spre 28 septembrie 2022, în jurul orei 22.20, membrii unui echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Săbăoani, au efectuat un semnal regulamentar de oprire, vizat fiind un șofer care circula pe strada Vasile Alecsandri, din comuna Gherăieşti, Neamț.

Conducătorul auto nu a reacţionat continuîndu-şi deplasarea. Urmărit de poliţişti, cel de la volan, un tânăr de 27 de ani, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe cupolă într-un loc de joacă pentru copii amenajat de primărie. În accident a fost rănit şoferul iresponsabil, dar şi doi pasageri din vehicul.

„Conducătorul auto nu deţine permis de conducere, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei“, a transmis Poliţia Neamţ.

În cazul acestui șofer din Neamț sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi refuz de prelevare a mostrelor biologice.

Marţi, 27 septembrie, pe un drum din județ a avut loc alt accident, victima decedând. La Dămuc, șoferul unui autotren ce se deplasa pe DJ 127A a pierdut controlul asupra direcţiei, acroşând gardul unei grădiniţe şi intrând în coliziune cu o autoutilitară staţionată pe sensul său de deplasare. Aceasta a fost proiectată într-un alt autoturism. Şoferul de 67 de ani al autoutilitarei a fost rănit şi a murit la spital.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite