„Urgent, căutăm invitaţi pentru nuntă” - anunţul ciudat de la mica publicitate al unui bărbat din Neamţ. Omul spune că locurile au fost imediat ocupate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anunţul a fost publicat la mica publicitate
Anunţul a fost publicat la mica publicitate

O persoană s-a gândit să ceare ajutor printr-un anunţ de mică publicitate pentru a-şi asigura prezenţa invitaţilor la o nuntă programată în acest week-end. Apelul, făcut printr-un cotidian regional, a stârnit comentarii şi reacţii pe reţelele de socializare.

„URGENT, căutăm invitaţi pentru nuntă, ziua 26 septembrie 2015, tineri 26/30, studii superioare, locaţia – Piatra Neamţ zonă pitorească, muzică bună. Respect şi onorăm invitaţia altă dată“ este anunţul postat în paginile cotidianului regional al Moldovei „Evenimentul“ pe 22 septembrie, cu patru zile înainte de petrecerea mirilor. 

Cum datele din anunţ lasă loc de interepretări, am încercat să aflam direct de la sursă unde este programată petrecerea de nuntă, de ce s-a ivit problema invitaţilor, şi alte amănunte legate de evenimentul din acest week-end. În anunţ nu se preciza dacă nunta e cu dar, dacă 26 şi 30 sunt vârstele mirilor, ori marja stabilită pentru invitaţi, ori dacă nuntaşii trebuie să aibă studii superioare.  

„Anunţul nu mai este valabil, s-au rezervat toate locurile, dar mulţumim foarte mult pentru interesul dumneavoastră“, a răspuns pe nerăsuflate o voce bărbătească la apelul făcut pe numărul din anunţ.

Pe reţelele de socializare anunţul a strâns mesaje care mai de care mai amuzante, majoritatea celor care au comentat pe marginea subiectului făcând haz de oferta ciudată.

Pe aceeaşi temă:

Ziua Izabellei, evenimentul viral care aduce zeci de mii de oameni la Constanţa 

VIDEO Toată povestea ”Ziua Izabellei”. Cum a devenit virală pe internet gafa unei copile din Constanţa care s-a trezit cu 90.000 de musafiri la petrecere

Cum ar fi Facebook, dacă ar fi drog real?

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite