Ziua Izabellei. Copila din Constanţa devenită fenomen pe internet aşteaptă astăzi peste 100.000 de musafiri - ce s-a ales de cea mai mare petrecere a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A venit Ziua Izabellei
A venit Ziua Izabellei

În urmă cu două luni toată lumea ştia de Ziua Izabellei. A fost fenomentul viral care a apărut pe Facebook după ce o puştoaică din judeţul Constanţa a vrut să-şi invite prietenii la ziua ei de naştere.

Izabella a profitat de faptul că era cu o colegă de şcoală acasă şi şi-a făcut o pagină de Facebook. Nu ştia cum să-şi pună ziua de naştere  şi din greşeală a creat un eveniment la care a invitat toţi prietenii. De aici şi până la momentul în care aproape 100.000 români au confirmat că vin la Ziua Izabellei nu a mai fost decât un pas. 

Fenomenul a devenit viral şi datorită articolului publicat în ziarul Adevărul. Zeci de mii de români l-au citit şi au aflat cine este Izabella. Atunci când toţi credeau că fata este din Constanţa, echipa "Adevărul" a discutat cu familia Izabellei şi a aflat adevărata ei poveste. 

Adolescenta a devenit pentru câteva zile vedetă pe Internet, la tv sau radio şi în ziare. Toată lumea voia să vină la Ziua Izabellei, aşa că echipa lui Măruţă de la Pro TV a invitat-o în studio şi i-a promis o super petrecere de ziua ei, pe 14 martie. 

Marea zi a Izabellei a sosit şi toate promisiunile făcute au dispărut. Cu excepţia uneia singure, venită de la reprezentanţii Aeroportului Tuzla din judeţul Constanţa. 

O zi la înălţime

Izabella a fost invitată de oamenii de la Aeroportul Tuzla să ia parte la un moment unic - un zbor cu avionul 

Reprezentanţii Aeroportului Tuzla au aflat că adolescenta provine dintr-o familie fără posibilităţi materiale, aşa că au acceptat să o ia pe Izabella, mama şi sora ei mai mică de acasă din Cobadin şi să le asigure transportul până în sudul litoralului. 

"Vrem să premiem inocenţa ei", a declarat pentru Adevărul Cristina Mitchievici, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Tuzla. "Am fost plăcut impresionaţi de faptul că Izabella a reuşit să mobilizeze o ţară întreagă şi să ne facă să vedem viaţa altfel. Vrem şi noi să-i oferim un moment de neuitat de ziua ei şi de aceea va putea să vadă tot litoralul românesc, din aer". 

Surpriza este cu atât mai plăcută cu cât avionul uşor care o plimbă pe Izabella este condus de însuşi Directorul General al Aeroportului Tuzla, Adrian Vasilache, un pilot respectat în România. 

Ce a pregătit familia Izabellei?

Valerica Stoenciu, mama Izabellei a declarat, pentru Adevărul, că a fost dezamăgită de faptul că nimeni nu s-a ţinut de promisiunile iniţiale.

"Nu cred că mai vin cei de la ProTV că nu ne-a anunţat nimeni nimic. O să avem un eveniment în familie. Avem invitaţi acasă câţiva copilaşi, rude ale noastre", a mărturisit Valerica Stoenciu pentru Adevărul.

Izabella nu va avea petrecerea mult visată cu sute de mii de invitaţi, formaţii şi muzică de top, dar va putea să-şi aducă aminte cum a zburat deasupra mării şi a plajei şi a aterizat apoi pe Aeroportul Tuzla. 


Vă mai recomandăm

FOTO Ziua Izabellei. Întrebarea disperată a fetei din Constanţa care s-a ales cu 145.000 de musafiri la ziua ei: „Mamă, şi dacă vin toţi la noi acasă?”

Ziua Izabellei, evenimentul viral care aduce zeci de mii de oameni la Constanţa

VIDEO Toată povestea „Ziua Izabellei“. Cum a devenit virală pe internet gafa unei copile din Constanţa care s-a trezit cu 90.000 de musafiri la petrecere

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite