UPDATE Prefectul de Neamţ, George Lazăr, a fost implicat într-un accident rutier mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina condusă de George Lazăr, prefectul de Neamţ, a fost aruncată în câmp în urma impactului
Maşina condusă de George Lazăr, prefectul de Neamţ, a fost aruncată în câmp în urma impactului

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr (33 de ani) a fost implicat într-un accident petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 10, în timp ce venea de la Roman la Piatra Neamţ. Din primele informaţii, maşina în care se afla, un VW Touareg a fost lovită de o maşină Dacia Logan intrată în depăşire înainte de o curbă, aproape de Roman. Şoferul Loganului a decedat.

UPDATE ora 12.20 Prefectul de Neamţ a fost transportat la Iaşi 

După investigaţiile efectuate, medicii de la Spitalul Municipal din Roman au luat decizia să-l transfere pe George Lazăr, prefectul judeţului Neamţ, la o unitate spitalicească din Iaşi. 

Cercetările efectuate de Poliţia Rutieră la locul accidentului arată că în momentul producerii evenimentului, maşina VW Touareg era condusă de prefectul George Lazăr.

„Accidentul s-a petrecut la ora 9.18, pe DN 15 D, între Horia şi Dulceşti, într-un sector de drum în afara localităţii. Din primele cercetări a reieşit că maşina Dacia Logan condusă de un bărbat de 64 de ani din Piatra Neamţ aflată în depăşire neregulamentară a intrat în coliziune cu un VW condus de George L., de 33 de ani. În urma impactului, şoferul Daciei Logan a decedat la Spitalul din Roman. Conducătorul auto al maşinii VW a fost transportat la Iaşi în stare gravă. În Volkswagen mai erau doi pasageri, doar unul fiind rănit uşor“, a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Conform precizărilor Poliţiei, sectorul de drum unde a avut loc accidentul nu era supus restricţiilor de circulaţie. 

.......................

Prefectul de Neamţ se află în prezent în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Roman, unde medicii efectuează investigaţii în urma rănilor suferite.

„Prefectul George Lazăr este internat la Spitalul din Roman împreună cu şeful de cabinet Cătălin Doru Văleanu, ambii fiind răniţi uşor în urma accidentului“, a declarat Andreea Govna, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamţ. 

Vom reveni cu amănunte

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite