Un şofer rănit şi beat a rupt-o la fugă de la locul accidentului provocat chiar de el. A fost prins după o urmărire prin curţi

0
0
Doi stâlpi de la reţeaua de iluminat au fost doborâţi de şoferul beat FOTO tvneamt.ro
Doi stâlpi de la reţeaua de iluminat au fost doborâţi de şoferul beat FOTO tvneamt.ro

Un accident de circulaţie a fost comis de un şofer aflat într-o stare avansată de ebrietate, poliţiştii urmărindu-l după ce a fugit de la locul incidentului, deşi era grav rănit.

Pe şoselele din Neamţ, ziua de 3 iunie 2022 nu a fost deloc

„liniştită“, poliţiştii de la Serviciul Rutier intervenind, alături de cadre medicale şi pompieri, la nedorite incidente. Au fost tamponări, accidente din care au rezultat victime copii şi adulţi, fiind depistaţi şi conducători auto, care nu aveau ce căuta la volan din cauza alcoolului consumat. 

În dimineaţa zilei menţionate, un grav eveniment a avut loc pe strada Ştefan cel Mare din Târgu Neamţ. Pe la ora 2.00, un şofer a pierdut controlul direcţiei şi a doborât un stâlp de pe marginea drumului. Din impact, maşina a mai parcurs câţiva zeci de metri, oprindu-se într-un altul de la reţeaua

de iluminat, punându-l la pământ şi pe acesta. 

„Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un conducător auto, de 38 de ani, din Timişeşti, se deplasa pe strada Ştefan cel Mare, în oraşul Târgu Neamţ, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi acroşând cu autoutilitara doi stâlpi de electricitate“, a transmis Inspectoratul de Poliţie Neamţ. 

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto, deşi era rănit a părăsit locul nedoritului incident, sărind gardul unei locuinţe, în încercarea de a se face nevăzut. Numai că, poliţiştii au ajuns în câteva minute, l-au urmărit şi au reuşit să-l prindă într-o grădină. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţiştii au fost cei care au solicitat un echipaj de la Ambulanţă, inconştientul şofer fiind transportat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ. Cu doar trei zile în urmă, cadrele de la Serviciul Rutier  Neamţ s-au confruntat cu un caz oarecum similar, dar care nu s-a soldat cu victime. Pe 1 iunie, în jurul orei 17.00, au fost „alergaţi“ de un conducător auto, căruia îi făcuseră semn să oprească. Şoferul de 27 de ani nu s-a conformat, dar a fost prins în scurt timp. 

Fusese depistat în trafic cu 103 km/h pe un sector de drum cu limită de 50 km/h. La vederea oamenilor legii a luat-o la fugă pe câmp din apropierea DN 15 D, la Bârgăuani. A fost testat, etilotestul indicând o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările aveau să stabilească faptul că tânărul nu poseda permis de conducere. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Marea bătălie de la „Borta Dracului“. Soldaţi ruşi, unguri, germani şi români, pomeniţi de Înălţare

Organizaţia „Vulturul“. Securitatea a transformat jocul unor copii de 13 ani în atentat la siguranţa statului

Mai multe - Piatra Neamţ

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite