Un senator din judeţul Neamţ va face parte din comisia care va revizui Constituţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 13 februarie Crin Antonescu a anunţat că Partidul Naţional Liberal va conduce comisia de revizuire a Constituţiei. Un senator din judeţul Neamţ va fi membru al comisiei din partea PSD.

Comisia conţine 23 de membri şi a fost aprobată cu 439 de voturi pentru şi o abţinere. Ioan Chelaru a fost numit membru în comisie de PSD. El este senator în Colegiul 4 Roman- Ion Creangă.

Crin Antonescu va fi preşedintele comisiei, iar senatorii Petre Roman şi Tudor Chiuariu şi deputaţii Alina Gorghiu, George Scutaru şi Dan Motreanu vor fi membri din partea PNL.

Din partea Partidului Social Democrat au mai fost numiţi Ciprian Nica, Florin Emacu, Florin Iordache, Gabriela Podaşcă, Daniel Florea, Viorel Chiriac, Ovidiu Donţu şi Toni Grebla. Din partea PDL au fost aleşi Alin Tise, Gabriel Andronache şi Valeria Schelean. Partidul Poporului Dan Diaconescu i-a adus în comisie pe Daniel Feneschiu şi pe Haralambie Vochiţoiu. UDMR l-a numit pe Mate Andras, Partidul Conservator pe Bogdan Ciucă, iar minorităţile pe Varujan Pambuccian.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite