Ultimele două zile pentru pietrenii care vor să beneficieze de scutire la plata dărilor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pietrenii mai au la dispoziție două zile să-și achite dările locale cu reducere
Pietrenii mai au la dispoziție două zile să-și achite dările locale cu reducere

Contribuabilii din Piatra Neamț care își achită integral taxele și impozitele pe anul în curs plătesc cu 10% mai puțin din valoarea totală a obligațiilor fiscale. Ultima zi în care pot beneficia de acest bonus este luni, 2 aprilie.

În mod normal, ultima zi de plată a ratei trimestriale a dărilor locale este 31 martie. Aceeași dată era și termenul limită până la care Consiliul Local a aprobat acordarea bonificației de 10% pietrenilor care își plătesc integral taxele și impozitele locale pe clădiri și teren aferente anului 2012.  

„Cetăţenii îşi pot plăti taxele şi impozitele locale fără a fi penalizaţi şi în data de 2 aprilie, motivat fiind de faptul că ultima zi de plată, 31 martie, cade într-o zi nelucrătoare şi avem posibilitatea, conform legii, să o prelungim cu prima zi lucrătoare a următoarei luni", a spus Claudia Jitianu, şefa Direcţiei Taxe şi Impozite a municipiului Piatra-Neamţ.

De facilitatea acordată pietrenilor care își plătesc în totalitate contribuțiile pe anul în curs beneficiază atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite