Stăruinţa infracţională a unui „pirat“ rutier din Neamţ. A riscat și suportă consecințele

0
0

Un şofer din Neamţ are necazuri de natură penală, după ce a dat dovadă de stăruinţă infracţională. În aceeaşi zi, a fost depistat de două ori de poliţişti, în ambele situaţii fiind în culpă. Pare de neconceput ceea ce a putut să facă. 

Poliștii descoperă tot felul de cazuri ciudate în trafic FOTO Poliția Neamț
Poliștii descoperă tot felul de cazuri ciudate în trafic FOTO Poliția Neamț

Ieri, în jurul orei 15.00, cadrele de la Secţia Rurală Români au depistat în trafic un bărbat, de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism, încomuna Bahna. Nu era sub influenţa alcoolului, dar s-a constatat că circula fără a avea plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale maşinii.

Cercetările aveau să arate că, la aceeaşi dată, dar în jurul orei 13:00, conducătorul auto din Bahna, a fost tras pe dreapta de poliţişti, pe Drumul Judeţean 158, în localitatea Moldoveni, în timpce efectua transport de persoane, fără a deţine licenţă pentru această activitate. Adică un pirat rutier, aşa cum li se mai spune celor care fac transport ilegal de călători. A riscat și acum pătimește.

„Conducătorul auto afost sancţionat pentru nerespectarea prevederilor Legii 38 din2003, cu o amendă de 1.000 de lei, fiind dispusă şi măsuracomplementară de suspendare a dreptului de utilizare a autoturismului, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor“, a transmis Poliţia Neamţ.

Tot ieri, poliţiştii nemţeni au intervenit la un carambol rutier petrecut pe E85. Un şofer din Bihor nu a observat la timp un autoturism staţionat, al cărui conducător auto din Neamţ semnaliza un viraj la dreapta. Maşina oprită a fostproiectă într-un TIR, care se deplasa pe acelaşi sens. Şoferul din Neamţ a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Roman.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri