„Şofer“ de trotinetă, rănit de portiera unei maşini. Tot în Neamţ, o motociclistă de 18 ani a zburat de pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neatenţia a fost cauza nedoritului incident FOTO Arhiva Adevărul
Neatenţia a fost cauza nedoritului incident FOTO Arhiva Adevărul

Pe şoselele din Neamţ, la sfârşitul acestei săptămâni, s-au petrecut câteva accidente, în două dintre ele răniţi fiind o motociclistă şi un conducător de trotinetă.

Incidentele în trafic s-au petrecut în zilele acestui sfârşit de săptămână, pe drumurile din Neamţ. Printre protagonişti s-au aflat şoferi care consumaseră băuturi alcoolice, iar unii nu au respectat semnificaţia unor indicatoare rutiere. Alţii au fost neatenţi în condus, autoaccidentându-se. 

În dimineaţa zilei de 14 august, în jurul orei 08.50, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Judeţean 157 H, la Girov. Din primele cercetări efectuate a reieşit că o tânără de 18 ani care conducea o motocicletă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. A „zburat“ într-un gard din plasă metalică al unui imobil, tânăra suferind leziuni, pentru tratarea cărora a ajuns la spital. „În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul

comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier“, a transmis Poliţia Neamţ. 

Cu o zi în urmă, pe 13 august, în jurul orei 09.00, poliţiştii din Târgu Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment, pe strada Cuza Vodă. Rănit fusese un alt conducător de vehicule pe două roţi. Era vorba despre un localnic, care se deplasa pe o trotinetă cu propulsie electrică. Pe strada menţionată, un taximetrist era în staţie aşteptând clienţi, iar la un moment dat a deschis o portieră. Nu a fost atent când a făcut acest lucru, în uşă intrând un localnic de 42 de ani care circula cu vehiculul electric. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Ziua Marinei într-un loc unic în ţară, „Marea dintre Munţi“. Ce este scondrul cu purcel

Piramida spaţială şi „stafia de pe cer”, fenomenele stranii din Ceahlău. Cum se formează FOTO

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite