Șofer de 17 ani, fără permis, băut și cu BMW. În mașină se mai aflau doi adulți

0
Publicat:

Un accident petrecut în dimineaţa de luni, 24 octombrie, l-a avut ca protagonist pe un adolescent teribilist aflat la volanul unui BMV. Şoferul din Neamţ are doar 17 ani, era băut şi nu avea permis auto.

Trei persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital FOTO Poliția Neamț
Trei persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital FOTO Poliția Neamț

Pe data de 24 octombrie 2022, în jurul orei 06.00, poliţiştii nemţeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Judeţean 157, în localitatea Trifeşti. La locul indicat au plecat şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă şi pompieri de la ISU.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că șoferul a făcut o cascadorie pe șosea, una nedorită. În timp ce un adolescent în vârstă de 17 ani, care nu avea permis, din comuna menţionată, conducea un autoturism marca BMW , la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorului şi a altor două persoane, un bărbat cu vârsta de 28 de ani şi a unei femei de 38 de ani. Minorul, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

Toate cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Roman. Adolescentul teribilist cu BMW s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis, sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. Urma să se stabilească şi a cui era maşina pe care o conducea șoferul din Neamț.

O întâmplare similară s-a petrecut acum două luni, tot în localitatea Trifeşti, protagonist de această dată fiind un minor de doar 15 ani. Acesta a sustras maşina părinţilor şi a plecat la plimbare cu un amic major, de 18 ani. Furtul a fost reclamat chiar de unul dintre părinţi,  care nu a ştiut cine i-a luat autoturismul.

A presupus că era vorba de persoane necunoscute. Poliţiştii i-au dat vestea că fiul minor este cel care a luat autovehiculul şi că a comis un accident după ce, pe fondul lipsei experienţei la volan, a intrat într-un cap de pod. Incidentul a avut loc pe 21 august, în jurul orei 20.00. Şoferul şi prietenul său nu au suferit leziuni.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite