Româncă moartă într-un tunel din Italia. În accident a pierit şi un tânăr din Moldova FOTO

0
0
Publicat:

În mai puţin de o lună de zile, câţiva români au sfârşit în tragedii petrecute în Italia, acolo unde-şi găsiseră de muncă. Patru persoane au murit într-un incediu, iar două în accidente rutiere.

Cei doi tineri au decedat pe loc FOTO Ilpescara.it
Cei doi tineri au decedat pe loc FOTO Ilpescara.it

Ultima nenorocire a avut loc la finalul săptămânii trecute, victimă fiind Adriana Elena Bursuc, o româncă de 32 de ani, din comuna Rediu, judeţul Neamţ, care şi-a pierdut viaţa într-un grav eveniment rutier. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 13/14 aprilie 2024, la ora 03.00, pe şoseaua de centură a oraşului Pescara.

În nedoritul incident a decedat şi Senadi Begani, un tânăr de 23 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, rezident în Italia, el fiind la volanul autoturismului implicat într-o coliziune. Echipaje sanitare şi de pompieri au intervenit pentru descarcerarea celor două persoane.

După cum a relatat publicația Rotalianul, „accidentul a avut loc în tunelul rutier I Pianacci, unde autoturismul Alfa Romeo coupe, condus de Begani, a lovit lateral o altă maşină, după care a pierdut controlul şi s-a izbit de un zid de beton pe contrasens. Impactul a fost atât de violent încât a necesitat intervenţia pompierilor pentru a elibera corpurile din fiarele contorsionate“.

Adriana Bursuc și Senadi Begani, victimele accidentului de la Pescara FOTO Rotalianul.com
Adriana Bursuc și Senadi Begani, victimele accidentului de la Pescara FOTO Rotalianul.com

Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri, ei decedând pe loc. Din primele cercetări a rezultat că viteza excesivă a fost cauza accidentului, dovadă fiind avariile majore ale maşinii din impactul cu zidul tunelului. Adriana Bursuc a decedat din cauza unui politraumatism cranian, iar şoferul  -în urma unor leziuni toracice.

O tragedie care a îndoliat Neamţul şi oraşul Bologna a avut loc în noaptea de 14/15 martie 2024. Ştefania Nistor, de 32 de ani, din comuna Cândeşti, a decedat alături de copiii ei, Stefano şi Giulia, gemeni de doar doi ani, şi Giorgia, în vârstă de şase ani, într-un incendiu izbucnit în apartamentul situat la etajul al patru al unui bloc.

Focul a fost observat de un vecin în jurul orei 01.00, au fost alertate forţele de intervenţie, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru cei trei copii, care erau decedaţi din cauza inhalării de fum. Mama era în stare gravă, a fost transportată la Spitalul Maggiore, dar a murit pe drum. Conform anchetatorilor, cauza incendiului a fost scurtcircuitul produs la un aparat de încălzit.

Mama și copiii au fost îngropați la Bologna FOTO Rotalianul.com
Mama și copiii au fost îngropați la Bologna FOTO Rotalianul.com

Tot pe data de 15 martie 2024, Gheorghe Rusu, un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamţ şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut în orăşelul italian Moltaldo di Castro, unde locuia şi o soră, el muncind în construcţii, la firma unui cumnat. În ziua tragediei, mergea pe o stradă, iar la un moment dat a fost acroşat de o autoutilitară.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite