Pinalti dezvăluie secretul victoriei nemțenilor la Rapid: „Le-am tras o ceartă acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ștefan
Gheorghe Ștefan

Gheorghe Ștefan crede că muștruluiala aplicată jucătorilor în preziua meciului i-a motivat pe elevii lui Enache care au dat lovitura în Giulești. Golul de 2-1 marcat de Stana candidează cu șanse pentru topul celor mai frumoase realizări ale campionatului.

„Cred că am făcut bine că am luat atitudine și i-am certat înainte pe jucători. Le-am spus că au de ales între un bonus dacă scăpăm de retrogradare, sau tăiem 25% din contracte", a spus președintele de onoare al Ceahlăului la dolcesport.

Liga I: Alex Forminte a fost trimis la echipa a doua, după insuccesul cu Vaslui

Gheorghe Ștefan a recunoscut că, până la golul victoriei, chiar îl criticase pe Daniel Stana în comentariile purtate cu membrii din conducera clubului.

„După meciul cu Vaslui eram supărați, azi suntem foarte bucurosi. Nici n-am știut că e prima înfrângere a Rapidului pe teren propriu din acest campionat. Ne merge bine cu echipele mari, ne motivăm mai mult", a explicat Costel Enache, antrenorul nemțenilor.

FC Ceahlăul a furnizat surpriza etapei a 22-a a Ligii I după ce a învins, cu 2-1, în deplasare, pe Rapid București. Golurile au fost marcate de Constantinescu și Stana, pentru nemțeni, respective Herea, din penalty, pentru gazde.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite