Piatra Neamț: Premieră de tranziție la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii de la Teatrul Tineretului au pregătit publicului un nou spectacol care va fi prezentat în acest weekend. Este ultima ocazie pentru publicul pietrean de a asista la o reprezentație în incinta T.T.-ului deoarece clădirea va intra în renovare pentru o perioadă de aproape doi ani.

Duminică, de la ora 19.00, este programată premiera spectacolului cu piesa „Eu te iubesc, eu te omor!", de Sorin Oros, o tragicomedie pusă în scenă de cunoscutul actor al instituției pietrene, Tudor Tăbăcaru.

„Este prima lui experiență ca regizor. Tudor a avut curajul să vină să-mi spună că i-a plăcut piesa scrisă de colegul nostru de la Teatrul de Nord din Satu Mare și a pus în scenă acest spectacol", spune Liviu Timuș, directorul Teatrului Tineretului.

Din distribuţie fac parte Eliza Man, Victor Giurescu, Dragoş Ionescu, Cezar Antal, Daniel Beşleagă şi Matei Rotaru.

Cea mai nouă reprezentație a actorilor pietreni este gândită într-un spațiu restrâns, cu o distribuție redusă și cu un public de maxim 80 de spectatori care vor viziona piesa pe scaunele de la gradene.

„Este unul din spectacolele pe care-l facem în perioada aceasta de tranziție în care clădirea teatrului intră în renovare și urmează  să ne mutăm în alt spațiu. Este o nouă politică teatrală în care includem și mai multe deplasări și turnee, cu decoruri mai restrânse", mai spune directorul T.T.-ului pietrean.

Cei mai nerăbdători spectatori vor putea asista la avanpremiera programată sâmbătă, 19 februarie, de la ora 19.00. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia teatrală, la preţul de 12 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite