Piatra Neamţ: Arvat a suportat 50 de motociclete peste abdomen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de curioşi s-au adunat ieri în centrul oraşului pentru a fi martorii unui eveniment unic. Fachirul Arvat a pus la cale o nouă cascadorie: 50 de motociclete au trecut abdomenul său.

Citeşte şi: Cascadorul Arvat va suporta 50 de motociclete pe abdomen

Îmi pare bine că am ieşit învingători. A fost o mare emoţie şi mă bucur că publicul pietrean a fost alături de noi. Aceasta este adevărata mulţumire", a declarat fachirul după ce a rezistat unei greutăţi de peste 10 tone. 

image

Momentele în care motoclicliştii treceau cu precizie peste abdomenul fachirului îi ţineau pe pietrenii adunaţi la eveniment într-o tensiune totală. Zona Teatrului Tineretului a răsunat pentru aproape zece minute, atât cât curioşii sosiţi să urmărească planul lui Arvat au numărat în cor motocicletele, una cât una. „Parcă simţeam şi eu durere. A fost emoţionant să mă uit la aşa ceva. Mă gândesc că pot să îi fiu tată şi cu atât mai mult mă îngrijorez", a spus Gheorghe Tudor, un pietrean impresionat de puterea fachirului.

image

Toţi cei prezenţi la evenimentul organizat timp de trei săptămâni au fost impresionaţi de încercările riscante la care se expune tânărul pietrean. „Am fost la toate cascadoriile lui şi mi se pare extraordinar să încerci şi să reuşeşti să îţi depăşeşti limitele", a completat Petronela Gabor.

image

Planuri şi mai riscante

Arvat nu este la prima încercare care implică riscuri uriaşe. În luna martie, Fachirul a stat timp de zece ore cufundat în jumătate de tonă de cioburi, iar acum trei săptămâni a petrecut alte cinci stând pe lamele a zece săbii. Cu toate acestea, experimentatul iluzionist nu se va opri aici. El îşi anunţă susţinătorii că are de gând să continue seria recordurilor.

 „În viitorul apropiat voi sta într-un bazin cu vipere, încrec să stau zece ore sub duş, să urc şi să rămân 30 de ore în cel mai înalt stâlp al telegondolei şi să merg 50 de kilometri pe cioburi pe stadionul municipal de la Piatra Neamţ", explică fachirul.

Originar din Republica Moldova, Arvat povesteşte că a învăţat primele trucuri încă de la vârsta de 10 ani şi a continuat să ia de la diferiţi iluzionişti consacraţi în ţara sa. Ulterior şi-a diversificat tehnicile şi a  început să practice şi cascadoria. „Iniţial totul a fost o pasiune, acum e o meserie. Trebuie să recunosc faptul că de-a lungul timpului am avut şi accidente şi nu de puţine ori viaţa mi-a fost pusă în pericol. Am trecut peste toate şi am continuat să fac ceea ce îmi place. Mă bucur de sprijinul prietenilor şi al soţiei", a spus cascadorul.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite