Parohul din Plăieşu, una dintre victimele ATI din Spitalul Neamţ. Preotul Ion Antistescu este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pr. Ioan Antistescu FOTO plaiesu.mmb.ro
Pr. Ioan Antistescu FOTO plaiesu.mmb.ro

Părintele Ioan Antitescu era internat în secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ, fiind diagnosticat cu COVID-19. În prezent, acesta se află în stare critică.

Preotul Ioan Antitescu, una dintre victimele incendiului care a izbucnit sâmbătă seară, 14 noiembrie, la secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ, este protopop emerit al Protopopiatului Târgu Neamţ, paroh al parohiei Plăieşu. 

Părintele Ioan Antitescu era internat în secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ, fiind diagnosticat cu COVID-19. În prezent, acesta se află în stare critică, fiind afectat de incendiu. 

Înaltpreasfinţitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a îndemnat la rugăciune pentru părintele Ioan Antistescu.

„În mod deosebit, îndemn slujitorii sfintelor altare ca mâine, la Proscomidie, să adauge o miridă şi să înalţe rugăciuni speciale pentru cei bolnavi de aici şi de pretutindeni, dar în mod deosebit să înalţe un gând la Dumnezeu pentru părintele Ioan Antistescu, un om al liturghiei, care în aceste momente se află în spitalul de la Piatra Neamţ luptându-se pentru propria viaţă”, a transmis Înaltpreasfinţitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului. 

Pr. Antistescu Ioan

Pr. Ioan Antistescu      FOTO doxologia.ro

Zece oameni au murit sâmbătă seară, 14 noiembrie, la Piatra Neamţ, în urma unui incendiu la secţia ATI a Spitalului Judeţean. Alte şapte persoane sunt rănite, printre ele şi medicul de gardă, care a fost grav rănit când a încercat să salveze din foc pacienţii intubaţi şi imobilizaţi la pat. Toate victimele sunt pacienţi cu COVID-19.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Starea pacienţilor care au fost transferaţi de la Piatra Neamţ la Iaşi. Detalii de la medicii care îi îngrijesc

Cât de gravă este starea medicului-erou Ioan Cătălin Denciu. Explicaţiile unui specialist

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite