Munţii Cozla şi Pietricica ecologizaţi în cadrul proiectului "Let’s do it România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cel mai mare proiect de implicare socială din ţară vor fi mobilizaţi pe 24 septembrie peste 500.000 de voluntari. Anul trecut,  peste 600 de pietreni au colectat peste 1000 de saci cu deşeuri din apropierea oraşului Piatra Neamţ.

Pentru ediţia programată să se desfăşoare sâmbătă, 24 septembrie, autorităţile locale au încheiat un acord de  parteneriat cu Asociatia „People to People Romania".

În cadrul acţiunii din 2010 s-au mobilizat peste 600 de pietreni, care au făcut curăţenie pe malul râului Bistriţa, zona ştrandului, masivul Cârlomanul, zona Borzoghean, malaul pârâului Cuiejdi, zonele Văleni şi Cut.

 „În acest an, pe lângă zonele vizate la ediţia anterioară se vor ecologiza şi zonele de pe masivul Cozla şi Pietricica. Societatea Salubritas va pune la dispoziţia voluntarilor mănuşi şi saci de gunoi", se arată într-un comunicat al Primăriei Piatra Neamţ.

Statisticile evenimentului de anul trecut arată faptul că peste 200.000 de voluntari au participat la curăţenia de pe 25 septembrie 2010, din toate cele 41 de judeţe ale ţării. Atunci s-au strâns peste 550.000 de saci de deşeuri.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite