Jandarmii din Neamţ au instruit firmele de pază şi cluburile sportive pentru competiţiile din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au instruit firmele de pază şi cluburile Foto:
Adevărul
Jandarmii au instruit firmele de pază şi cluburile Foto: Adevărul

Pe 19 februarie, înaintea reînceperii sezonului competiţional din acest an, la sediul Stadionului Municipal din Piatra Neamţ, a avut loc o întâlnire a jandarmilor cu firmele de securitate şi cluburile de fotbal, handbal şi volei din judeţul Neamţ.

Conform căpitanului Resmeriţă Cătălin, ofiţer informare, relaţii publice în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Neamţ, la întâlnire s-a discutat despre obligaţiile organizatorului de competiţii. Printre aceste obligaţii se numără verificarea arenelor în care se desfăşoară competiţiile pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă, anunţarea jocurilor la unitatea de jandarmi cu minim 5 zile înainte de desfăşurare, realizarea biletelor de acces, inclusiv la meciurile cu intrare liberă, pentru a vedea numărul de spectatori şi verficarea persoanelor şi a bagajelor de către firmele de pază.

Jandarmii din cadrul Detaşamentului de jandarmi Mobil au realizat şi o demonstraţie pentru cei prezenţi. Intitulat „Acţiunea efectivelor de jandarmi pentru asigurarea şi restabilirea ordinii publice pe timpul desfăşurării unui meci de fotbal”, execiţiul a vizat interzicerea pătrunderii persoanelor neautorizate în teren, controlul persoanelor şi evacuarea suporterilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite