Gest de suflet al poliţiştilor pentru un băiat din Neamţ, care suferă de un handicap locomotor

0
Publicat:

Un băiat din Neamţ, care suferă de un handicap locomotor, fiind ţintuit într-un scaun cu rotile, a avut parte de o surpriză. Un gest de suflet a venit din partea poliţiştilor din localitatea sa.

Rareș a fost felicitat, i-a fost dat un tort și cadouri FOTO Poliția Neamț
Rareș a fost felicitat, i-a fost dat un tort și cadouri FOTO Poliția Neamț

Duminică, 30 aprilie 2023, Rareş şi-a sărbătorit cea de-a 13-a aniversare, o surpriză făcându-i Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ. Nu este o premieră ca la ziua de naştere să-i fie alături oamenii legii, acest lucru petrecându-se şi în ultimii trei ani.

De fiecare dată, Rareş le-a spus că visul său este să devină poliţist, idee care a fost reiterată şi de data aceasta, după ce cadrele Secţiei Rurale Săbăoani, sosite cu două autospeciale, împreună cu reprezentanţii cabinetului de terapie locomotorie din comuna din Neamț, au poposit în curtea locuinţei părinţilor.

Copilul a fost felicitat, i-a fost dat în dar un tort şi cadouri. „Astăzi a fost o zi specială pentru Rareş, iar noi ne bucurăm că am fost părtaşi ai unei aniversări memorabile. Decoraţiunile şi baloanele au fost înlocuite cu sirenele şi autospecialele de poliţie“, a declarat inspector Ramona Ciofu.

Emoţionat, Rareş le-a spus că va lupta în continuare pentru a-şi îndeplini visul, acela de a le deveni deveni coleg. „Munca de poliţist înseamnă să fii aproape de comunitate, iar noi am realizat această misiune cu drag“, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ.

Astfel de gesturi de suflet nu sunt singulare, Poliţia Neamţ având „experienţă“ în domeniu, câteva astfel de misiuni fiind organizate în perioada pandemei de coronavirus, când erau restricţii multiple. Atunci fuseseră interzise şi festivităţile organizate de părinţi pentru zilele de naştere ale copiilor. 

Pe 2 mai 2020, pentru ca Gabriel, un băiat de 9 ani din localitatea Girov, să nu-şi petreacă aniversarea izolat în casă, fără cunoscuţi, fără colegi şi mai ales fără cadouri, oamenii legii l-au felicitat în faţa casei, acolo venind, cu trei autospeciale, 12 polițiști cu 2 câini poliţişti. Aniversarea sigur nu va fi uitată vreodată.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite