FOTO VIDEO Protest de Ziua Poliţiei împotriva unui şef de Secţie de Poliţie Rurală din Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii judeţeni al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) au pichetat sediul secţiei de poliţie rurală Săbăoani. „Există şefi incompetenţi şi în sistemul poliţienesc” a fost  mesajul transmis chiar de ziua instituţiei.

Ioan Cănărău şi Gabriel Butnaru au protestat marţi, 25 martie în faţa sediului Secţiei de Poliţiei Rurală Săbăoani împotriva şefului comisarul şef Constantin Ursu, acuzat de management defectuos şi de faptul că îşi nedreptăţeşte subalternii.

Cei doi protestatari au purtat tricouri pe care scria „DEMISIA domnule comisar şef Ursu Constantin”, în timp ce pe bannerele postate pe gardul Secţiei de Poliţie scria „Liderii SNAP protestează! Agenţii de Poliţie lucrează!”, sau „Suntem prizonierii incompetenţei voastre”.

„Sunt oameni care îşi fac foarte bine meseria dar ajunşi în funcţii de conducere dovedesc cu vârf şi îndesat că nu au acele calităţi minime de buni manageri ai echipelor din subordine şi, aici, îl putem include şi pe comisarul-şef Ursu care auzind de organizarea acestui protest a intrat într-un <binemeritat> concediu de odihnă.” a declarat liderul de sindicat Ioan Cănărău.

VIDEO de la protestul de la Secţia de Poliţie Săbăoani:

La adresa comisarului şef Constantin Ursu, sindicaliştii au depus mai multe plângeri în timp. Multe aspecte sesizate nu s-au confirmat după cercetările IPJ, însă au fost şi altele care au dus la sancţionarea cu atenţionare a ofiţerului. În prezent,  la nivelul Poliţiei Neamţ, activitatea managerială a şefului secţiei de poliţiei Săbăoani se desfăsoară o cercetare disciplinară în legătură cu activitatea sa managerială. 

La Piatra Neamţ, ploaia a sabotat Ziua Poliţiei

În timp ce la Săbăoani se derula protestul sindical, la Piatra Neamţ vremea a scurtat prezentarea unei demonstraţii de tehnică şi echipamente pregătite de Poliţie. 

Lângă Turnului lui Ştefan cel Mare de pe platoul Curţii Domneşti au fost prezentate două maşini cu radar de la Serviciul Rutier, în timp ce elevii unei şcoli din oraş au primit de la ofiţerii Serviciului Analiză şi Prevenire baloane colorate. 

În zonă au fost mobilizaţi şi mascaţii şi cei trei rottweileri ai Serviciului de Acţiuni Speciale Neamţ însă demonstraţiile au fost anulate din cauza ploii care se înteţea.

Vă mai recomandăm:

Scandal de Ziua Poliţiei. Sindicatul Agenţilor acuză că la Satu Mare avansările sunt făcute cu dedicaţie

FOTO Demonstraţie spectaculoasă în centrul Timişoarei, de Ziua Poliţiei

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite