Festival de sporturi extreme la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Probele de downhill vor avea loc pe traseele de pe Cozla
Probele de downhill vor avea loc pe traseele de pe Cozla

La ștrandul municipal și pe traseele de pe Cozla vor avea loc, sâmbătă și duminică probe de skateboard și downhill. Noutatea ediției din acest an a festivalului „Tare ca Piatra" va fi organizarea unei competiții streetball, pe terenurile din complexul de agrement.  

Sâmbătă și duminică (21-22 iulie) se desfășoară la Piatra Neamț Festivalul „Tare Ca Piatra", singurul eveniment de acest gen din Regiunea de Nord-Est a ţării, dedicat sporturilor extreme.

În program sunt concursuri de skateboard, downhill (coborâre cu bicicleta a traseelor montane) şi, de la această ediţie (a VII-a), de streetball.

Practicanţi profesionişti promit întreceri pline de adrenalină și de provocări inedite pentru audienţă. Între noutăţile acestei ediţii se numără realizarea unui traseu permanent pentru bikeri, de o dificultate mai ridicată pe muntele Cozla, plus probe spectaculoase în skateparkul din ștrand.

„Ne propunem atingerea unor obiective multiple, cum ar fi promovarea sportului în rândul tinerilor, sporirea popularităţii categoriei <extreme> şi promovarea turistică a oraşului Piatra-Neamț", spun organizatorii festivalului - tineri din Asociaţia Sportivă Shack, Fundaţia Ileana, în parteneriat cu Primăria Piatra Neamţ.

Evenimentul se va încheia duminică seara, în ștrandul municipal, unde vor concerta trupele Şuie Paparude şi Gojira. În deschidere, atmosfera va fi întreţinută de vedete locale precum Umbra, Sideways, MCB, Keeble.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite