Dispariție misterioasă a unei tinere din Neamț reclamată la Poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Georgiana Țuțuianu
Ramona Georgiana Țuțuianu

Ramona Georgiana Țuțuianu, de 24 ani, din comuna Tașca a fost semnalată ca dispărută de la domiciliu de către mama sa din 22 ianuarie. Cei care pot oferi detalii despre acest caz pot oferi informații prin sistemul de apeluri de urgență 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

Pe 24 ianuarie mama fetei s-a prezentat la sediul Poliției orașului Bicaz și a reclamat faptul că fiica sa a dispărut de la domiciliu de două zile.

Din verificările efectuate, polițistii au stabilit că, în seara de 22 ianuarie, în jurul orei 18.30, tânăra a fost condusă până în apropierea domiciliului de către patronul firmei la care lucrează, însă aceasta nu a mai ajuns acasă.

„În prezent, polițistii efectuează cercetări pentru identificarea tinerei, având în lucru mai multe ipoteze, de la plecarea voluntară a acesteia de la domiciliu până la posibilitatea ca tânăra să fi fost victima unei infracțiuni", se arată în comunicatul de presă al Poliției Neamț.

Semnalmentele fetei dispărute: înălțime 1,65m , greutate 45-50kg , corpolență slabă, păr castaniu cu suvițe, fir drept, purtat peste cap, până la nivelul umerilor, ochi căprui, fără semne particulare.

La data dispariției, tânăra purta blue-jeans, cizme de culoare neagră si palton scurt, de culoare neagră, cu cordon.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite