Deputatul Bulai, despre vrajba din PNL: „Doamne, dă-le înţelepciune! Nu vă autodistrugeţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Iulian Bulai, la tribuna Parlamentului FOTO Facebook
Deputatul Iulian Bulai, la tribuna Parlamentului FOTO Facebook

Deputatul Iulian Bulai, referindu-se la vrajba din PNL, le transmite colegilor de guvernare să dea dovadă de înţelepciune, pentru că altfel se vor autodistruge.

Deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, unul extrem de „vocal“ pe reţelele de socializare, are o noua postare în mediul virtual, de această data referindu-se la vrajba dintre grupările beligerante din Partidul Naţional Liberal, care se sfâşie înainte de congresul din luna septembrie, unul hotărâtor pentru stabilirea şefului formaţiunii. 

După cum se ştie, bătălia se va da între gruparea celor care îl sprijină pe actualul premier, Florin Câţu şi cea a actualului lider, Ludovic Orban, care-i din ce în ce mai puţin numeroasă. Cum nu putea sta departe de cele ce se petrec în formaţiunea colegilor de guvernare, ironic, parlamentarul userist le transmite nişte mesaje. 

Titlul postarii de pe contul de Facebook este „Rugăciune de seară auzită prin vecini“, una care începe astfel: „Doamne, te rog, dă-le înţelepciune oamenilor din PNL: să ne se mai atace public. Nu e frumos;  în campania internă să vorbească despre proiecte şi idei, nu despre persoane; lupta lor internă să rămână acolo. Să nu afecteze guvernarea; să nu mai ameninţe public colegii de partid;

să nu mai facă scrisori publice când vor să discute nemulţumiri. Să se vadă faţă-n faţă şi să vorbească la telefon dacă sunt reproşuri“. 

În cele ce urmează, Iulian Bulai face aluzie la o temă „dragă“ lui, cea a modului de cheltuire a banilor din Fondul de Rezilienţă, despre care a comentat într-o postare anterioară, tot pe Facebook, el nefiind de acord ca sumele respective să fie dedicate unor programe din Planul Naţional de Dezvoltare Locală, pentru că astfel respectivele fonduri nu vor face altceva decât să mulţumească membrii de partid liberali. 

„Avem o ţară de guvernat împreună!“ 

„Să gândească proiecte macro pentru ţară, nu programe PNDL ca să mulţumească financiar pe fiecare membru de partid; să facă team-buiding împreună, nu să se şantajeze reciproc cu dezvăluiri.

Chiar mi-au plăcut gândurile de mai sus. Le împărtăşesc cu voi. Succes, dragi colegi din PNL! Sper să nu vă autodistrugeţi irecuperabil înainte de congres. Avem o ţară de guvernat împreună!“, mai „spune“ parlamentarul. 

Normal, postarea a avut şi răspunsuri de la internauţi: „De unde înţelepciune de la nişte t... cu şcolile neterminate şi cu doctorate la secret. Cum să se înţeleagă, dacă pe ei îi interesează doar banul propriu, în frunte cu un prim ministru penal dovedit ciorditor din băncile americane, care îşi tine profiturile în paradisuri fiscale?“; E deranjant unde s-a ajuns cu bătălia interna din PNL, dar parcă se vede ca la ei există democraţie internă pe bune. La ei nu am văzut «epurări» preventive ca la voi. Orban, spre deosebire de Barna, nu a dat afară orice contestatar, preventiv“. 

Printre ultimele postări ale deputatului Iulian Bulai se află şi una în care îl lăuda pe ministrul coleg de partid, Catalin Drula, despre implicarea la construirea podului de la Brăila, de peste Dunăre, dar la acest proiect oficialul de la Transporturi nu are nicio implicare. Şi la fel ca la alte mesaje distrubuite în mediul virtual, parlamentarul nemţean a avut sute de comentarii, mai toate critice la adresa sa şi a partidului din care face parte. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Profesor de sport şi arbitru cu apucături perverse. Este acuzat că a agresat sexual cîteva eleve

Teribilă moarte! Cum a ajuns să sfârşească un bărbat tras în ţeapă, într-un gard

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite