De ce s-a apucat un nemţean să pescuiască pe un drum naţional. Gestul lui a devenit viral pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacâ tot a apârut balta, un pietrean a decis să-şi încerce norocul. FOTO: Stirineamt.ro
Dacâ tot a apârut balta, un pietrean a decis să-şi încerce norocul. FOTO: Stirineamt.ro

O scenă hilară s-a petrecut, la sfârşitul săptămânii trecute, la ieşirea din municipiul de sub culmea Pietricica, pe drumul către oraşul Bicaz: un tânăr şi-a montat cortul şi-a apucat să pescuiască pe un drum naţional.

Pietonii şi participanţii la traficul rutier aflaţi duminică, 5 iulie 2020, după lăsarea întunericului, pe strada Petru Movilă din Piatra Neamţ au avut parte de o experienţă inedită. 

La ieşirea din municipiu, pe drumul naţional spre Bicaz (DN 15), în dreptul unei vulcanizări putea fi văzut un tânăr care se apucase de „treabă“. 

Nu era vorba despre ceva caracteristic unui astfel de atelier, schimbarea vreunui pneu sau de umflarea lui. Omul se apucase de pescuit în balta apărută în zonă. 

Şi era dotat cu tot ce trebuie, o lansată, un scaun şi-şi montase şi un cort în apropiere, semn că nu era ceva de-o oră-două şi că nu avea de gând să pleca acasă fără ceva în juvelnic. Plus că era „regulamentar“ şi în ceea ce priveşte regulile impuse de criza sanitară, având mască de protecţie. 

Dincolo de aceste considerente, pietreanul profita de

„iazul“ artificial format acolo de câteva zile în urma unei avarii la o magistrală de apă ce alimentează oraşul. 

Era, de fapt, un protest inedit faţă de indolenţa şi lentoarea celor de la Compania ApaServ Neamţ, furnizoarea de utilităţi, care, tot de zile în şir, nu intervenise să rezolve problema. În cele din urmă, firma a intervenit la avarie, dar acest lucru s-a soldat cu un alt inconvenient pentru o mare parte din locuitorii municipiului.

imaginile au ajuns şi pe reţelele de socializare, unde au devenit în scurt timp virale. Poate şi de aceea, compania responsabilă de repararea avariei a reacţionat la scurt timp.

„Pentru realizarea unei reparaţii la magistrala principală de aducţiune a apei potabile, Compania Judeţeană Apa Serv SA anunţă furnizarea cu presiune redusă a apei, putându-se ajunge până la oprirea totală, în ziua de 06 iulie 2020, în intervalul orar 04:00 - 23:00. Estimăm că operaţiunile de reîncărcare a reţelelor vor începe la orele 20:00 şi din motive de echilibrare hidraulică a sistemului, furnizarea apei potabile se va relua cu presiune redusă începând cu orele 23:00 în aceeaşi zi,

urmând ca echilibrarea hidraulică a reţelelor şi furnizarea în condiţii optime de presiune şi debit să se încheiere marţi, 07.07.2020 la orele 14:00. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi“, se arăta într-un comunicat al companiei. 

Cu capra-n... maşină

Tot zilele trecute, alt nemţean era protagonistul unei alte scene amuzante în trafic, după ce o fotografie

nostimă a apărut în spaţiul virtual. Întâmplarea face ca tot pe 5 iulie, conducătorul unei maşini să fie surprins în timp de tranzita oraşul Podu Iloaiei, judeţul Iaşi, având în partea din spate un „pasager“ mai puţin obişnuit. Din portbagajul unei Dacii Solenza, înmatriculată în Neamţ, se iţea o capră.  

 

Pe aceeaşi temă:

Zece bancuri amuzante despre şcoală. Vestea bună şi vestea proastă pe care le primeşte Gigel de la director

Slobozia, o imensă piscină. Un bărbat a fost suprins înotând în centrul oraşului după o ploaie torenţială

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite