Cu ce melodie au impresionat doi elevi la „Românii au Talent“. Andra: „O muzică ce-ţi face pielea de găină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evelina şi Rareş sunt prieteni de la începutul liceului FOTO PRO TV
Evelina şi Rareş sunt prieteni de la începutul liceului FOTO PRO TV

Evoluţia a doi elevi de la Liceul de Artă „Victor Brauner“ din Piatra Neamţ a fost unanim apreciată, juriul hotărând că merită să acceadă în faza următoare a întrecerii

Cu patru de „DA“ a fost răsplătită prestaţia a doi concurenţi pe scena de la „Românii au talent“. Ei au interpretat fără cusur melodia „All I ask of you“ (Tot ce îţi cer), un fragment din „Fantoma de la Operă“, astfel că juriul a decis să îi trimită în etapa următoare a show-ului realizat de PRO-TV. 

Evelina Barcan şi Rareş Bonciu sunt elevi în clasa a XII-a la Liceul de Artă „Victor Brauner“ din Piatra Neamţ, având şi o strânsă relaţie de prietenie. Despre acest aspect, Rareş a dezvăluit organizatorilor emisiunii că a remarcat-o pe partenera sa din clasa a IX-a, şi-a făcut curaj să o invite în oraş, întrebând-o dacă îşi doreşte să fie împreună, iar răspunsul a fost cel aşteptat. 

După evoluţia de pe scenă, Andra a declarat: „Au sunat vocile voastre atât de frumos împreună. Ştiţi muzica aia de

film, care, după ce că e o scenă frumoasă de dragoste vine şi o muzică care îţi face pielea de găină. Exact aşa au fost vocile voastre, din filmul ăla. Tare frumos!“, iar Andi Moisescu a completat: „Sunteţi foarte frumoşi împreună şi cântaţi foarte frumos. Rareş are o voce atât de plăcută. Este genul de interpret care pare că nu face niciun efort atunci când cântă“. 

Un film cu evoluţia celor doi poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=hJg8iU_dwO8

Rareş Bonciu cânta la vioară de la 8 ani şi de la 15 ani vocal. Nu era intenţia lui să ajungă cântăreţ, ci să înveţe muzică bizantină pentru că făcea parte din corul bisericii la care merge mama sa. Între timp a

descoperit opera şi s-a îndrăgostit. Speră la o carieră în operă sau ca dirijor. Partenera sa de scenă, Evelina, cântă de la 6 ani, iar la 15 s-a specializat în canto clasic. 

Este din comuna Costişa, judeţul Neamţ, fiind născută într-o familie simplă, mama tâmplar şi tată mecanic. A relatat pentru site-ul emisiunii că nu contează mediul  din care provii şi că poţi ajunge unde îţi doreşti în lumea muzicii clasice. Prestaţia lor a fost remarcată şi de ceilalţi juraţi. 

„Mă uitam la voi şi mă gândeam. Orice se va întâmpla cu voi, cu relaţia voastră, veţi putea vedea momentul ăsta care va rămâne întotdeauna aşa. Ce se întâmplă între voi s-a cristalizat în aceste

minute foarte frumoase, a afirmat Dragoş Bucur, iar Bobonete a transmis: „E vorba despre iubire mult mai mult decât despre muzică, interpretare. Din punctul meu de vedere, dacă e vorba de iubire, tot timpul se termină cu happy-end“. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Povestiri din viaţa unui mare duhovnic, părintele Cleopa de la Sihăstria Neamţului. Vorba sa: „Mânca-v-ar Raiul!“

„Am încetat să mai urăsc“. Declaraţia unei refugiate din Ucraina, găzduită de Mănăstirea Sihăstria

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite