Cine este Bulă, interlopul exhibiţionist care terorizează un oraş. A agresat pe stradă o adolescentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Aanei a mai comis o infracţiune, find reţinut FOTO MesagerulNeamţ.ro
George Aanei a mai comis o infracţiune, find reţinut FOTO MesagerulNeamţ.ro

Un interlop, Bulă, care terorizează de ani buni un oraş, a mai comis o faptă, după ce a agresat o adolescentă pe stradă fiind acuzat şi de exhibiţionism.

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din Târgu Neamţ, a avut parte de o experienţă de groază, fiind agresată în plină stradă de individ din acelaşi oraş, cunoscut de ani de zile pentru comportamentul violent la care recurge mai ales după ce consumă băuturi alcoolice. 

Este vorba despre George Aanei, zis „Bulă“, care la cei 38 de ani ai săi are un palmares infracţional foarte bogat. Ultima faptă a avut loc pe data de 4 mai 2021, când pe o stradă din centrul oraşului de sub Cetatea Neamţ, din senin, a luat la bătaie o adolescentă, care ieşise la plimbare. 

După agresiune, acesta s-a dedat şi la acte de exhibiţionism, oripilând trecătorii care ieşiseră din case pentru a se bucura de vremea frumoasă din acea zi de sărbătoare. 

„Din investigaţii a reieşit că, la data de 4 mai, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei minore de 16 ani. De asemenea, bărbatul de 38 de ani ar fi săvârşit acte de exhibiţionism,

tulburând ordinea şi liniştea publică prin producerea de larmă, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Neamţ. 

Anchetatorii au propus arestarea preventivă 

Concret, după agresiune, individul s-a dezbrăcat şi, gol puşcă fiind, s-a manifestat grobian faţă de trecători. George Aanei este acuzat de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj contra bunelor moravuri şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Urma ca în această seară să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri judiciare, posibil arestarea preventivă. 

Aanei are şi a avut destule dosare penale pe rolul Judecătoriei Târgu Neamţ, amenzi contravenţionale nenumărate, plus câteva condamnări, primind sentinţe destul de mici pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, sandaluri publice, altercaţii şi contrabandă cu ţigări. În unele cazuri a scăpat de acuzaţiile penale deoarece victimele, printre care patroni de restaurante, baruri sau persoane fizice şi-au retras plângerile, temându-se căvor suferi „represalii“ de la el şi acoliţii lui.

Una dintre cele mai recente condamnări ale lui Bulă, dar care nu este definivă, a fost de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pentru contrabandă cu ţigări. Instanţa l-a

obligat să plătească către Administraţia Finanţelor Publice suma de 8.000 de lei, reprezentând taxe vamale, accize şi TVA, pentru cele peste 600 de pachete de ţigări fără timbru fiscal românesc cu care a fost prins asupra lui.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Româncă ucisă în Italia când mergea să-şi ia fiica de la şcoală. „Am văzut o prietenă murind sub ochii mei“

Un bătrân şi-a tranşat fiul cu bomfaierul şi a aruncat bucăţile în Siret. Sentinţa aplicată

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite