Cei mai buni țintași se întrec la Piatra Neamț în Campionatul Național de Darts FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreceri la Campionatul Național de Darts
Întreceri la Campionatul Național de Darts

Aproape 100 de sportivi participă la competiția organizată în Sala de Socializare a complexului „Ceahlăul". Premiile puse în joc sunt în valoare totală de 5000 de lei, iar concurenții sunt din județele Moldovei, dar și din celelalte zone ale țării.

Concursul se desfăşoară pe parcursul a două zile. Vineri, 2 martie, s-au disputat întrecerile de dublu (joc pe echipe), iar sâmbătă se derulează competiţia propriu-zisă, cu concursurile de mixt şi feminin.

Taxa de participare este de 60 lei, respectiv 20 lei pentru concursul feminin, iar ţinuta este obligatorie: cămaşă sau tricou polo, pantaloni şi pantofi închişi la culoare.

La întreceri participă 95 de jucători din zona Moldovei (Iași, Bacău, Moinești, Suceava, Galați, Piatra Neamț), dar și din celelalte regiuni ale țării (Mioveni, Cluj, Oradea,Timișoara și București).

Întreceri la Campionatul Național de Darts

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la întrecerile de sâmbătă

„Începând din toamna acestui an, toți jucătorii vor trebui să fie membri ai unui club sportiv pentru că, de anul viitor ne vom afilia la Ministerul Sportului. Până acum toți jucătorii erau individuali , e un sport care se joacă individual. După afiliere, fiecare jucător va trebui să fie înscris în cluburi de darts pentru a putea participa în competiții oficiale", a spus Dragoș Dumitrescu, președintele Federaţiei de Darts din România.

Competiția este organizată de Federaţia de Darts din România şi Asociaţia Sportivă de Darts „Kataroaie" din Piatra Neamţ, cu sprijinul Primăriei și al Clubului Sportiv F.C. Ceahlăul.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite