Ceahlăul dă piept cu CFR Cluj, liderul de conjunctură al Ligii I. Vezi aici absențele combatantelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de cu ardelenii este privită de jucătorii nemțeni ca o șansă de afirmare. Gazdele nu au voie să piardă pentru a se salva de la retrogradare, în timp ce clujenii vor să rămână pe primul loc cucerit cu noroc, după ce Dinamo a pierdut vineri seară la Brașov.

Oaspeții vor avea două absențe importane din echipa cu care  se vor prezenta la Piatra Neamț Este vorba de Gabi Mureșan, suspendat pentru acest joc, și de Pantelis Kapetanos, grecul nefiind încă refăcut după o accidentare suferită în urmă cu câteva etape.

„Gabi Mureșan este un jucător cu mare experienţă, cu atitudine, cu mare personalitate. Dar pentru că lipseşte în meciul contra noastră, poate însemna un avantaj de care ar trebui să profităm", a spus Costel Enache, antrenorul de la FC Ceahlăul.

De la nemțeni singura absență ar putea fi a atacantului Cristinel Gafița. Jucătorul s-a refăcut după o accidentare, dar nu a reușit să intre în formă la antrenamentele din această săptămână.

FC Ceahlăul va întâlni pe CFR Cluj pe stadionul Municipal din Piatra Neamț, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 21.30, în etapa a 28-a a Ligii I.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite