Bianca Drăgușanu: „Multe femei ar trebui să umble «îmbrăcate» doar în pantofi, la cât de bine arată” GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Drăgușanu la Piatra Neamț
Bianca Drăgușanu la Piatra Neamț

Vedeta a participat la Piatra Neamț la deschiderea unui magazin de încălțăminte. Bianca a mărturisit că își dorește un copil, a vorbit despre grădinița pe care vrea s-o înființeze și a dezvăluit ce planuri are de Paște.

Bianca Drăgușanu s-a simțit ca acasă în magazinul plin cu pantofi de firmă unde a fost așteptat și de câțiva curioși.

„O femeie fără pantofi e o femeie dezbrăcată. Multe femei ar tebui să umble <<îmbrăcate>> doar în pantofi, la cât de bine arată", și-a spus părerea invitata de onoare la inaugurarea magazinului.

Bianca Drăgușanu la Piatra Neamț

Click pe poze pentru galeria foto

Bianca a spus că de Paște va fi la Cluj alături de prietenul ei, Adrian Cristea. Fotbalistul va intra în cantonament duminică, pentru că în a doua zi a sărbătorilor va trebui să fie pregătit să joace cu „Universitatea" în meciul de etapă.

„După meciul de luni vom fi împreună, vin prietenii mei de la Iași, vin și părinții mei...", a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că își dorește un copil pentru a fi o „femeie împlinită", dar în acest moment este preocupată mai mult de planurile pentru înființarea unei grădinițe private.

„Datorită faptului că majoritatea persoanelor care își doresc să facă poze cu mine sunt copiii și doamnele mai în vârstă, prietenele mi-au sugerat să deschid o grădiniță pentru că am lipici la copii. Voi avea și un asociat, și cred că investiția va fi mai degrabă una sufletească".

Diva a mai spus că proiectul grădiniței este doar la faza de documentare, dar recunoaște că este în cautare de profesori de limbi străine, balet, dansuri si sport, activități care pot completa educația copiilor.  

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite