Zeci de mii de petarde şi pocnitori , confiscate de jandarmii bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele si pocnitorilor au ajuns în depozitul Jandarmeriei Bihor Foto Adevărul
Petardele si pocnitorilor au ajuns în depozitul Jandarmeriei Bihor Foto Adevărul

Captură impresionantă de produse pirotehnice. În urma unui contro, jandarmii bihoreni au reţinut peste 44.500 de pocnitori, petarde, artificii şi baterii de artificii de la un comerciant din localitatea Marghita.

Jandarmii bihoreni au desăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a deţinerii şi comercializării de produse care au la bază amestecuri pirotehnice, în piaţa din localitatea Marghita.


În urma acţiunii au fost întocmite acte procedurale de constatare a infracţiunii de deţinere în vederea comercializării  de obiecte pirotehnice, lui M.F. de 40 ani din localitate.


Procurorii de pe lângă Judecătoria din Marghita au început urmărirea penală impotriva bărbatului care riscă până la cinci ani de închisoare.

Au fost ridicate în vederea confiscării în total 44.664 bucăţi articole pirotehnice, pocnitori, petarde, artificii şi baterii de artificii.


“În această perioadă Jandarmeria Bihor a mai organizat alte trei acţiuni în urma cărora au fost întocmite acte procedurale pentru aceeaşi infracţiune unui număr de 5 persoane şi au fost ridicate în vederea confiscării peste 2800 bucăţi obiecte pirotehnice”, a precizat căpitan Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite