VIDEO Muntele Bihorului, Alexandru Lungu, urcă pe ring la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Lungu
Alexandru Lungu

Primul World Grand Prix al anului din seria Superkombat are loc la Oradea. În acest weekend, Muntele Bihorului va urca în ringul de la Sala Antonio Alexe.

Weekend cu greutate la Oradea. Pe ringul din Sala Antonio Alexe va urca Benjamin Adegbuyi,  campionul mondial Bogdan Stoica dar şi Alexandru Lungu. Fostul campion mondial de judo la juniori şi totodată singurul sportiv tricolor care s-a luptat vreodată în circuitul japonez Pride, supranumit şi Muntele Bihorului se întoarce în oraşul natal după un an şi jumătate. "Sunt foarte bucuros că voi lupta din nou în faţa propriilor fani. Asta îmi dă încredere şi totodată vreau să reprezint cu onoare Bihorul", a spus Lungu.


Gala Superkombat World Grand Prix Oradea va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe 4 continente. Preţul general al unui bilet costă 50 de lei şi poate fi achiziţonat prin reţeaua eventim.ro, dar şi de la casele de bilete ale Sălii Sporturilor Antonio Alexe din Oradea.


Benjamin Adegbuyi va urca în ring pentru un super-fight la categoria grea împotriva colosului marocan Mohamed Bellazar. Campionul mondial Superkombat la categoria cruiser, Bogdan Stoica, va lupta în main-event-ul galei de la Oradea, urmând să-l înfrunte pe italo-ghanezul Romano Romasco, în primul său meci de după accidentul rutier suferit în luna august a anului trecut.

De asemenea, în cadrul galei vor lupta şi o parte dintre sportivii descoperiţi de promotorul Eduard Irimia în ultimele trei luni cu ocazia selecţiilor organizate de Superkombat în toată lumea, cardul final urmând să fie anunţat la finalul săptămânii.
Gala Superkombat World Grand Prix, este programată sâmbătă, de la ora 21.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite