VIDEO Ilie Bolojan, primarul Oradei: "Este singurul candidat care are ceva în spate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Bolojan, primarul Oradei
Ilie Bolojan, primarul Oradei

În prag de alegeri prezidenţiale, Ilie Bolojan, primarul oraşului Oradea îi îndeamnă pe orădeni să iasă, duminică, la vot şi să-l voteze pe cel care ar putea contribui şi mai mult la dezvoltarea oraşului de pe Criş.

“Ponta nu poate fi un preşedinte care să ducă România mai departe cu o viteză mai mare sau soluţii mai bune. Nu are cum. Lucrurile sunt simple. Cei care sunt mulţumiţi de modul în care trăiesc azi în România şi merg lucrurile pot opta pentru Victor Ponta pentru că este o confirmare a mulţumirii lor”, a afirmat primarul Ilie Bolojan.

Soluţia ar veni dispre Klaus Iohannis, candidatul ACL  la prezidenţiale, pe care primarul Oradei îl sprijină.

“Cei care nu sunt mulţumiţi de modul în care merg lucrurile şi cred că se poate face mult mai mult, nu au altă soluţie decât Klaus Iohannis. Avem o certitudine că putem avea un preşedinte care nu va performa,  în baza activităţii de până acuma, şi avem  speranţă că putem avea un preşedinte mult mai bun, în baza a ceea ce a făcut acest om. Aceasta este diferenţa dintre cei doi oameni. Unul care a vorbit mai puţin si a făcut mult mai multe lucruri. Şi celălalt care într-adevăr ocupând o funcţie la nivel de ţară a vorbit foarte mult unori şi fără rost şi nu are ce să arate pentru dezvoltarea acestei ţări. Avem de ales între două tehnici de guvernare. Tehnica pe care a aplicat-o Iohannis la Sibiu şi în comportamentul lui public, şi tehnica pe care o aplică Victor Ponta şi PSD-ul”, a mai spus Ilie Bolojan.

Dezvoltarea Sibiului, de când Klaus Iohannis este primarul oraşului, este cel mai bun argument pentru susţinerea candidatului ACL.

“Iohannis este un om care a făcut ceva la Sibiu. Dacă aceleaşi sunt regulile de a face prosperă şi o ţară, ca pentru un oraş de 150.000-200.000 de locuitori. Dacă a putut face aceste lucruri şi la Sibiu, ar putea să facă asta şi din funţia de preşedinte. Este singurul candidat care are ceva în spate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite