VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014 Cornel Popa, preşedintele ACL Bihor:"A fost o campanie care multă vreme va lăsa pată pe întregul PSD"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucurie la ACL Bihor
Bucurie la ACL Bihor

Bucurie mare la sediul ACL Bihor odată cu afişarea primelor rezultate ale alegerilor prezidenţiale. Klaus Iohannis a fost dat câştigător de mai multe televiziuni, sau era clasat pe poziţia a doua la un scor destul de mic faţă de Victor Ponta, astfel că membrii alianţei nu au putut decât să se bucure, fiind siguri că voturile din Diaspora vor fi în favoarea candidatului lor.

O parte dintre membrii ACL s-au adunat la sediul partidului pentru a aştepta primele rezultate ale exit poll-urilor. Odată ce acestea au fost publicate s-au auzit urale de bucurie.

“A fost o campanie care multă vreme va lăsa pată pe întregul PSD. Au denaturat sensul comunicărilor, i-au îngrozit pe pensionari, i-au minţit pe cei care primesc din parte UNE ajutor, au minţit legat de familia lui Iohannis. Au minţit, au minţit, au minţit. Suntem deosebit de bucuroşi pentru că nici de data asta nu am minţit. Am spus că vom câştiga şi am câştigat.Ne bucurăm pentru că se pune punct minciunii unui candidat, se pune punct vorbei goale şi acestor mizerii spulberate de votul popular. Ne bucurăm că a câştigat Klaus Iohannis în care credem că va dovedi că tot ce s-a spus se va adeveri prin faptele lui”, a spus Cornel Popa, preşedintele ACL.Acesta nu a uitat să le mulţumească tinerilor pentru că au ieşit masiv la vot, dar şi celor din Diaspora care au avut de stat ore întregi la cozi pentru a-şi exercita dreptul de a vota. Senatorul Gavrilă Ghilea a declarat că a fost una dintre cele mai urâte campanii din ultimii 25 de ani. “A fost o campanie electorală mai urâtă decât pe vremea lui Ion Iliescu. S-au făcut presiuni extraordinar de mari asupra populaţiei şi asupra celor de etnie maghiară. Românii sunt suficient de inteligenţi să-şi aleagă un nou drum. Românii au dat dovadă de multă inteligenăţă. Sperăm că de aici încolo altfel se va face politică în România”, a precizat Gavrilă Ghilea.Acesta nu a uitat să le mulţumească tinerilor pentru că au ieşit masiv la vot, dar şi celor din Diaspora care au avut de stat ore întregi la cozi pentru a-şi exercita dreptul de a vota. Senatorul Gavrilă Ghilea a declarat că a fost una dintre cele mai urâte campanii din ultimii 25 de ani. “A fost o campanie electorală mai urâtă decât pe vremea lui Ion Iliescu. S-au făcut presiuni extraordinar de mari asupra populaţiei şi asupra celor de etnie maghiară. Românii sunt suficient de inteligenţi să-şi aleagă un nou drum. Românii au dat dovadă de multă inteligenăţă. Sperăm că de aici încolo altfel se va face politică în România”, a precizat Gavrilă Ghilea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite