Un orădean, cumnat de interlop, a fost agresat de cinci bărbați mascați în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camerele de supraveghere de lângă un magazin alimentar au surprins bătaia
Camerele de supraveghere de lângă un magazin alimentar au surprins bătaia

Cumnatul unui interlop a fost atacat în plină stradă. Poliţiştii au deja un suspect. Ioan Gyongyosi a fost scos din autoturism şi bătut de cinci indivizi cu cagule şi înarmaţi până în dinţi cu bâte şi cuţite.

Victima unei bătăi care a avut duminică seara în Oradea este cumnatul lui Adrian Stan, un cunoscut interlop orădean. Potrivit matorilor, duminică seara, bărbatul se afla în faţa unui magazin alimentar de pe strada Seleuşului din cartierul Velenţa.
„Omul îşi aştepta soţia în maşină. Aceasta intrase să facă nişte cumpărături. La un moment dat, a fost tras afară din maşină şi bătut de câteva persoane care aveau feţele acoperite cu cagule”, a declarat unul dintre vânzătorii magazinului din apropierea locului în care a avut loc incidentul. Întreaga poveste a fost surprinsă pe camerele de supravegere instalate în faţa magazinului. „Se vede tot pe imagini, iar acestea au fost predate poliţiştilor”, a declarat o angajată a complexului comercial.

Plângere împotriva agresorilor
Potrivit primelor cercetări, la bătaie au participat doar trei din cei cinci indivizi mascaţi. După ce şi-au făcut treaba, aceştia s-au urcat într-o maşină şi s-au făcut nevăzuţi. Ioan Gyongyosi a fost transportat la spital. Bărbatul necesită opt zile de îngrijiri medicale. „Victima a depus plângere şi se vor face cercetări sub aspectul săvârşirii de lovire şi alte violenţe”, a spus Vasile Popa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe unul dintre atacatori. În urmă cu doi ani, Mihai Pandel a atacat cu o sabie un tânăr căruia i-a provocat mai multe tăieturi la nivelul braţului. Acum este judecat că a vândut nişte locuinţe după ce a falsificat cărţile funciare, dosar în care Adrian Stan este martor. Stan a fost, la rândul său, cercetat pentru înşelăciune, conform declaraţiei lui Adrian Bucur, şeful Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite