Teribilismul și un carosabil acoperit de zăpadă au băgat doi oameni în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerul din autoturismul Opel venea cu ocazia spre Oradea
Pasagerul din autoturismul Opel venea cu ocazia spre Oradea

În această după-amiază în localitatea Oșorhei, un sofer aflat la volanul unui Opel Tigra a trecut pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar. Accidentul s-a produs din cauza vitezei și pe un carosabil acoperit cu zăpadă. Două persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Din primele date, reiese că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului Opel Tigra. "Nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a trecut pe contrasens, izbindu-se de un autoturism Volkswagen Golf care circula regulamentar din sens opus", ne-a comisarul șef Dorin Sava.

Șoferii au fost răniți ușor, iar pasagerii au fost internați în spital

În urma impactului, atât Kovacs Imre, șoferul autoturismului Golf, cât și Sonczi Agoston, conducătorul autoturismului Opel au fost răniți ușor. Pasagerii celor două mașini au fost însă transportați în stare gravă la spital. O femeie din Golf a suferit fracturi multiple, iar pasagerul din Opel a fost suspus unei intervenții chirurgicale. Surse neoficiale susțin că Viorel Pașcalău, tânărul de 23 ani aflat în autoturismul Opel venea cu ocazia spre Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite