PSD, principalul beneficiar al „ordonanţei traseiştilor“, în Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Mang
Ioan Mang

12 primari bihoreni şi peste 60 de consilieri au trecut la PSD Bihor beneficiind de "ordonanţa traseiştilor". Potrivit şefului PSD Bihor, toţi vor avea parte de acelaşi tratament.

S-a încheiat perioada traseismului politic. Unele partide au câştigat noi membri, în timp ce altele au mai pierdut dintre susţinători. În judeţul Bihor, de departe, cel mai câştigat este PSD-ul. Potrivit preşedintelui Ioan Mang aproape 15  primari au migrat spre formaţiunea roşie, în timp ce numărul consilierilor este de peste 60.

Se ştie că din PDL a plecat Arsenie Maroşan din Balc, Mihai Faur din Husasău de Tinca, Aurel Popa din Săcădat, Gheorghe Huple din Ciumeghiu, Aurel Ille din Tărcaia, Sorin Sarca din Borod, în timp ce din PC Paul din Lăzăreni, iar din Teodor Matica din Avram Iancu.

" Eu nu pot decât să-i felicit pe cei care au făcut acest pas şi să-i asigur că vor fi trataţi la fel cum sunt trataţi toţi primarii şi consilierii PSD”, a precizat Ioan Mang

Dezertări au avut loc şi la nivelul Consiliului Judeţean ori la nivelul Consiliului Local Oradea. Astfel, consilierii judeţeni Dorel Dume, fost PDL, Alina Popa şi Vasile Petruţ foşti PPDD au profitat de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 55/2014, la fel cum a făcut şi consilierullocal orădean Adelina Coste, fost membru PDL.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite