Prefectul de Bihor solicită urgentarea anchetei în cazul lui Norbert Takacs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norbert împreună cu un coleg
Norbert împreună cu un coleg

Prefectul Gavrilă Ghilea a cerut medicilor din Cluj să ancheteze cazul tânărului mort la Spitalul Judeţean de la Oradea. Prefectul a înaintat și o adresă către Direcție de Sănătate Publică Bihor, în care solicită un raport cu măsurile luate în cazul morții lui Norbert Takacs. 

„ La solicitarea părinţilor, am trimis o adresă Colegiului Medicilor de la Cluj prin care am cerut urgentarea anchetei în cazul tânărului Takacs Norbert. Am înaintat o adresă DSP Bihor prin care am solicitat să comunice măsurile luate. Sunt şi eu părinte şi înţeleg tragedia prin care a trecut familia Takacs şi le respect suferinţa. Sunt îndreptăţiţi să afle adevărul iar cei răspunzători, să răspundă. Cred că astfel de situaţii să nu se mai repete iar, pentru a nu se mai repeta, trebuie să vedem cine se face vinovat", a declarat miercuri, prefectul Ghilea, în cadrul conferinţei de presă.

Precizăm că tânărul  Takacs Norbert, în vârstă de 17 ani, a decedat pe 10 februarie la secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean în urma unui accident de circulaţie. Familia acuză medici orădeni de malpraxis şi susţin că ancheta cu privire la deces este superficială iar rezultatul tergiversat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite