Patru surori izbite violent de un şofer de 20 de ani care a pierdut controlul maşinii în timp ce circula cu viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav în Centrul Civic din Oradea FOTO Facebook
Accident grav în Centrul Civic din Oradea FOTO Facebook

Un accident grav a avut loc în centrul oraşului Oradea sâmbătă, 28 iulie. Patru surori, cu vârste între 8 şi 20 de ani, au fost izbite în plin de un şofer de 20 de ani. Fetele se aflau pe trotuar.

Accidentul s-a petrecut în parcarea din faţa sediului Poliţiei Rutiere. Cele patru surori se aflau pe trotuar când un şofer de 20 de ani, de etnie romă, a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei, şi le-a izbit din plin. Cele patru surori au fost grav rănite, două dintre ele fiind târâte sub maşină câţiva metri. A fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea lor.  

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori ale Ambulanţei şi SMURD.

Fetiţa de 12 ani este cel mai grav rănită. Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze o gambă, în timp ce sora ei de 20 de ani a suferit  un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie toracică. Totodată, fetiţa de 8 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial şi plăgi, iar cea de-a patra fată, în vârstă de 14 ani, are un traumatism cranio-cerebal minor cu escoriaţii.

Fata de 12 ani, aflată în stare gravă, urmează să fie transportată cu elicopterul SMURD.

Fetele mergeau liniştite pe trotuar, când au fost de-a dreptul spulberate de şoferul unui Ford Galaxy înmatriculat Polonia, potrivit ebihoreanul.ro

 Şoferul circula în Piaţa Emanuil Gojdu, dinspre Cantemir spre Calea Clujului. "În curba la dreapta, în apropierea giraţiei, nu a adaptat viteza de deplasare la un carosabil umed, a pătruns pe trotuar, unde a lovit în plin un grup format din patru persoane. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a celor patru victime", a declarat Alin Gherman, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Oradea, care a făcut cercetările la locul accidentului.

Având viteza prea mare în curbă, şoferul n-a mai putut controla autovehiculul, lovindu-le pe fete, apoi un indicator rutier şi oprindu-se câţiva metri mai departe, între maşinile parcate în faţa sediului Poliţiei Rutiere.

OradeaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite