Moarte misterioasă la Oradea. Un bărbat a fost găsit fără viață, pe o bancă dintr-un parc

0
Publicat:

Un bărbat de aproximativ 45 - 50 de ani a fost găsit mort, luni dimineaţă, pe o bancă din municipiul Oradea. Moartea misterioasă este acum anchetată de autorități, urmând a se stabili identitatea victimei.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul
Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul

Alertați de mai mulți trecători, polițiștii au mers la fața locului, însă, din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul era decedat.

Luni, 14 noiembrie, la ora 08.23, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că,pe o bancă din Parcul 1 Decembrie din municipiul Oradea a fost găsită o persoană, posibil decedată. Poliţiştii orădeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, şi, din primele investigaţii efectuate, s-a constatat că victima este un bărbat, de aproximativ 45– 50 de ani. Din nefericire, a fost constatat decesul acestuia”, transmite IPJ Bihor.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei. În prezent, spun anchetatorii, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

”Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea persoanei decedate şi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor decesului”, precizează poliţiştii.

Crimă urmată de sinucidere

În luna iulie, polițiștii vasluieni au intervenit la un alt eveniment bizar, o crimă urmată de sinucidere.

Tragedia a avut în Cepeşti, comuna Bogdăniţa, judeţul Vaslui. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au considerat că au de-a face cu o sinucidere şi nu au făcut o cercetare mai amănunţită. Câteva ore mai târziu, o rudă a descoperit şi cadavrul soţiei celui decedat, pe care acesta o ucisese înainte să îşi pună capăt zilelor.

Pe 27 iulie, un copil şi-a găsit tatăl spânzurat şi şi-a anunţat fratele mai mare, care a alertat vecinii. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj SMURD, care nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite