Mesaj emoţionant devenit viral: "Îmi e dor de tine, tată. Îţi urez Crăciun fericit acolo sus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu mai bine de opt ani, Geanina, o tânără din Oradea, îşi pierdea tatăl. Chiar dacă anii au trecut, ea nu şi-a uitat părintele. A postat pe pagina de Facebook un videoclip impresionant în care îi urează "Crăziun Fericit  în ceruri", filmuleţul având, în mai puţin de 24 de ore, peste 800.000 de vizualizări.

Postarea unei tinere din Oradea a devenit virală pe Facebook. Fata a publicat un mesaj real şi foarte emoţionant despre tatăl ei. Tânăra îi urează “Crăciun Fericit în Ceruri”, celui care a părăsit-o în urmă cu opt ani. De când a plecat fata nu l-a uitat nicio clipă.

 “Hei! Azi este 14 decembrie! Dar să nu crezi că am uitat ce semnifică 15 august!. Nu am uitat. Semnifică ziua în care ai plecat de lângă noi şi ne-ai lăsat cu inimile pline de tristeţe. Tăticul meu drag. Până în prezent au trecut 8 ani de când ai plecat, dar eu, sora mea, şi mama nu te-am uitat nicio clipă”,îşi incepe Geanina mesajul.

Ea îi transmite într-un mod original tatălui că nu a fost uitat nici de ea, nici de sora ei, nici de mamă.

“Din nou e Crăciun, iar tu nu eşti! Crăciunul nu e complet fără tine! Cu acest video scurt aş vrea să îţi spun că imi e dor de tine şi să îţi urez Crăciun fericit acolo sus în cer, la Doamne Doamne!”, sunt rândurile scrise de adolescenta care a reuşit să impresioneze mii de oameni, rândurile care i-au facut pe toţi cei care au vizionat filmuleţul să lăcrimeze

Mesajul impresionant postat de o tânără din Oradea

Fata a primit multe comentarii de la cei care au vizionat mesajul, care au ţinut să o încurajeze şi să o felicite pentru gestul ei frumos.

“Singurul cadoul pe care ţi-l pot da, tata!”, a mai scris fata la şectiunea de comentarii.

La o zi după ce a fost postat filmuleţul, peste 800.000 de oameni l-au vizualizat, a primit peste 70.000 de Like-uri, a fost distribuit de  peste 4.000 de persoane, şi are zeci de comentarii.

Mai puteti citi:

VIDEO Fiul lui Cătălin Flutur, suspectat de poliţişti că s-ar fi drogat după ce a provocat cu un bolid de lux un accident rutier în centrul Iaşiului

Cosmin Flutur, fiul co-preşedintelului PNL Botoşani, Cătălin Flutur, a provocat luni dimineaţă un accident rutier soldat cu daune materiale. Poliţiştii l-au condus pe tânăr la spital pentru a i se preleva probe biologice având suspiciunea că ar fi consumat droguri.

FOTO VIDEO 75 de ani de la premiera filmului „Pe aripile vântului“, „un spectacol cinematografic monumental“

„Pe aripile vântului/Gone with the Wind“, filmul legendar care a schimbat industria cinematografică mondială, a ajuns la 75 de ani de la prima proiecţie. În dreptul producţie se adună o sumă impresionantă de atribute: primul film color, recordul de rentabilitate, cea mai lungă durată pentru selecţia personajului principal sau factorii istorici pe care şi-a clădit succesul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite