Mega petrecere și spectacol de teatru gratuit pentru studenți, în încheierea UNIFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii orădeni în piesa „Desculț în parc”
Actorii orădeni în piesa „Desculț în parc”

Studenții orădeni vor putea urmări astăzi, începând cu ora 18.00 spectacolul „Desculț în parc", pus în scenă de actorii orădeni la Teatul pentru Copii „Arcadia". Evenimentul vine în încheierea festivalului studențesc UNIFEST, care a avut loc săptămâna aceasta la Oradea.  𲓕

După ce timp de o săptămână, studenții orădeni au luat parte la o serie de activități sportive, dar și culturale oragnizate în cadrul manifestării UNIFEST, astăzi se pregătesc că pună punct, dar nu oricm. Începând cu ora 18.00, actorii Teatrului de Stat din Oradea vor pune în scenă spectacolul inedit „Desculț în parc". Orice tânăr poate intra gratuit pe baza carnetului de student, dar piesa este recomandată tuturor orădenilor.

Petrecere ASUO

Astăzi este ultima zi în care studenți își mai pot face de cap. După comedia romantică pusă în scenă la Teatrul „Srcadia", tinerii sunt invitați să participe la Campionatul de Paintball, intrarea fiind liberă pentru organizatori. Seara va culmina cu o mega petrece, care va începe la ora 20.00, în cinstea momentelor memorabile petrecute săptâmâna aceasta la Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite