„Loverboy" de Bihor, trimis în judecată pentru trafic de minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani din judeţul Bihor şi-a pus prietena, în vârstă de 15 ani, să se prostitueze. Acesta le cerea clienţilor 50 de lei pentru o partidă de sex cu iubita sa, ţinând pentru el toţi banii primiţi.

Fimul „Loverboy", regizat de Cătălin Mitulescu, prezintă povestea unui adolescent care seduce fete pentru a le pasa unei reţele de prostituţie. Faptul că realitatea bate filmul o dovedeşte cazul unui tânăr bihorean care şi-a pus prietena să se prostitueze, la numai o săptămână după ce şi-au început relaţia. Potrivit informaţiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectorarul de Poliţie al Judeţului Bihor, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea, au definitivat cercetările faţă de S.P.F., de 17 de ani, din judeţul Bihor. „Acesta este acuzat că, în cursul lunii iunie 2011 a recrutat o minoră de 15 ani din Oradea, ce provine dintr-o familie cu dificultăţi materiale, căreia iniţial i-a cerut prietenia, iar după o săptămână a determinat-o să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi clienţi, ori racolaţi direct de către suspect ori acostaţi pe stradă, în Oradea", a spus Alina Dinu.

 Minţea că e majoră

Tânărul e acuzat că a instruit-o pe minoră să comunice clienţilor faptul că are 18 ani şi că tariful perceput pentru serviciile oferite era de 50 lei, acesta însuşindu-şi banii obţinuţi în urma practicării prostituţiei. În urma probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a suspectului pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 5 şi 15 ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite