Începe Târgul de Crăciun şi la Oradea: Concerte, parc de distracţii, patinoar şi Casa Moşului Video

0
0

Luminiţele multicolore au îmbrăcat centrul municipiului Oradea, bradul înalt de 16 metri este pregătit, Moş Crăciun şi-a luat căsuţa în primire, vinul e fiert, mâncărurile delicioase sunt şi ele aburinde. Începe Târgul de Crăciun!

Luminiţele de Sărbători se aprind, vineri seara Video: Târgul de Crăciun Oradea

Noua ediţie a Târgului de Crăciun Oradea care se desfăşoară în perioada 2-26 decembrie se întinde pe ambele maluri ale Crişului Repede, atât în Piaţa Unirii cât şi în Piaţa Ferdinand. Organizatorii au pregătit surprize şi bunătăţi pentru toate gusturile. 

Copiii sunt aşteptaţi cu un parc de distracţii, patinoar, căsuţe cu activităţi. În centrul municipiului se află şi Moş Crăciun care s-a mutat din Laponia într-o căsuţă pregătită special pentru el lângă bradul festiv. 

Cei care ajung la Târgul de Crăciun Oradea au căsuţe din care pot să cumpere turtă dulce, baclava şi alte bunătăţi de casă, cadouri sau accesorii pentru brad, creaţii ale unor patiseri şi meşteşugari locali. 

Începe Târgul de Iarnă în Oradea Foto: Târgul de Crăciun Oradea
Începe Târgul de Iarnă în Oradea Foto: Târgul de Crăciun Oradea

În premieră, în Piaţa Unirii a fost adusă din Ungaria o roată uriaşă cu 18 cabine, iluminată, care-i va ridica pe doritori la 30 de metri deasupra pieţei, lângă care va fi amenajat şi un patinoar.

Târgul de Crăciun Oradea are pregătite food truck-uri cu mâncăruri pentru toate gusturile, un autocar cu etaj, transformat în wine bar, dar vor fi prezente şi autorulotele cumpărate de Consiliul Judeţean Bihor destinate producătorilor tradiţionali din judeţ. 

Copiii vor avea un mini-parc de distracţii Foto: Târgul de Crăciun Oradea
Copiii vor avea un mini-parc de distracţii Foto: Târgul de Crăciun Oradea

Colindători de peste zări şi mări

Târgul de Crăciun Oradea va fi animat, zilnic, cu concerte şi spectacole. Ansamblul Folcloric Bihorul va aduce de mai multe ori în centrul Oradiei "Tradiţii şi obiceiuri de Crăciun", specifice judeţului. Vineri seara, în prima zi a târgului, pe scenă va urca Narcisa Suciu, sâmbătă va concerta formaţia Distinso, pe 10 decembrie, Analia Selis şi Mariano Castro iar pe 23 decembrie, trupa VanDerCris din Timişoara.

Moş Crăciun s-a mutat din Laponia în Oradea Foto: Târgul de Crăciun Oradea
Moş Crăciun s-a mutat din Laponia în Oradea Foto: Târgul de Crăciun Oradea

Pentru a treia oară, după 2019 şi 2021, vedetele Radio ZU vor transforma Oradea în "Oraşul faptelor bune" în perioada 16-22 decembrie, eveniment pentru care municipalitatea a alocat în acest an 830.000 lei. La Oradea vor veni Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin.

Echipa Radio Zu este pentru a treilea an în Oradea Video: Târgul de Crăciun Oradea

Echipa Radio Zu va aduce, însă, şi alţi invitaţi, care vor susţine concerte, între care se numără Smiley, Theo Rose, Irina Rimes, Carla's Dreams, The Motans, Spike, Mira, Andia, Nicole Cherry şi Vescan. 

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri