FOTO Crina Abrudan şi-a făcut debutul ca pilot profesionist. Vedeta se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Abrudan a debutat ca pilot profesionist
Crina Abrudan a debutat ca pilot profesionist

Orădeaca Crina Abrudan, a părăsit în weekend pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1 şi a concurat, la Reşiţa, la o cursă de viteză în coastă. Astfel, vedeta TV şi-a făcut debutul ca pilot profesionist.

Weekend cu multă adrenalină pentru vedeta ştirilor sportive de la Antena 1. Orădeanca Crina Abrudan a participat pentru prima dată la o cursă de viteză în coastă care s-a desfăşurat pe unul dintre cele mai dificile trasee din ţără.

Crina Abrudan a debutat ca pilot profesionist Crina Abrudan a debutat ca pilot profesionist Crina Abrudan a debutat ca pilot profesionist

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

Cu această ocazie,  Crina Abrudan, si-a facut debutul in cursele de vitez în coastă din România. După ce, în trecut, Crina a mai avut legături cu motorsportul din postura de copilot sau invitat special, de data aceasta ea a urcat în spatele volanului pentru a concura într-o competiţie oficială.

Concursul a avut loc în weekendul acesta la Resiţa, pe un traseu de mare viteză în lungime de 4,8 kilometri. Maşina cu care Crina şi-a facut debutul a fost o Skoda Fabia RS TDI pregătită de echipa Avia Motors / Alto Syncro.

Ea a concurat la clasa automobilelor diesel şi la grupa H4. Alături de vedeta TV au mai participat 39 de concurenţi pe automobile dintre cele mai diferite.  De la Lola F3000 a campionului Lucien Hora, care a şi câştigat concursul, până la Mitsubishi-ul Lancer Evo de peste 500 de cai putere a campionului din 2009, Daniel Onoriu.

"Cu toate că mi-au plăcut maşinile şi cursele dintotdeauna nu m-am gândit că voi ajunge să pilotez în adevăratul sens al cuvântului. A fost ideea colegului meu de clasă din şcoala generală, Andrei Mitraşca care mi-a facut această propunere. Am avut emoţii foarte mari dar sunt fericitaă că totul s-a terminat cu bine. Am avut emoţii foarte mari, dar sunt fericită că totul s-a terminat cu bine. Am avut o zi extraordinară în care am avut ocazia să fiu în mijlocul piloţilor de viteză în coastă. Nu ştiu când şi dacă o să mai am ocazia să pilotez, dar un lucru e foarte clar, primul pas a fost făcut", ne-a spus Crina Abrudan.

După această experienă inedită, Crina nu va aştepa mult până va pleca la Londra de unde va transmite informaţii proaspete de la Jocurile Olimpice. Acolo ea va intervieva performerii români nu numai din postura de corespondent TV ci şi din postura de sportiv profesionist.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite