FOTO A plonjat cu maşina într-un pârâu, şi susţine că a consumat doar apă plată cu lămâie, sucuri acidulate şi energizant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soferul a plonjat cu masina in Peta
Soferul a plonjat cu masina in Peta

Un şofer din Oradea s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,99 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. A scăpat maşina de sub control şi a plonjat  în pârâul Peţa. În faţa poliţiştilor, şoferul a spus că a consumat doar băuturi fără alcool.

Un orădean a plonjat cu maşina în Pârâul Peţa. Chiar dacă în faţa poliţiştilor a susţinut că a consumat doar apă plată cu lămâie, pepsi şi energizant, odată testata cu aparatul etilotest a reieşit că avea o alcoolemie de 0,99 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a urcat la volanul unui bolid după ce a consumat o cantitate însemnată de băuturi alcoolice. A ajuns pe pista de biciclete după care în pârâul Peţa. Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 l-au scos din maşină, din fericire, fără să fie rănit.

“La faţa locului au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, care au acţionat operativ pentru scoaterea, în siguranţă, a şoferului din autoturism, predându-l ulterior echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, care a procedat la evaluarea medicală a bărbatului”, a precizat cpt. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care l-au testat. Astfel, a rezultat o alcoolemie de 0,99 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, însă şoferul a refuzat recoltarea probelor biologice. Cu toate acestea, şoferul ghinionist se va alege cu un dosar penal.

"Un bărbat de 42 de ani din Oradea, bănuit că a condus autoturismul a fost testat cu aparatul alcool-test rezultând 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. A refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Se fac cercetări", a precizat subcomisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite