FOTO VIDEO Fotbalistul Mihăiţă Neşu şi-a condus tatăl pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inmormantarea lui Mircea Nesu
Inmormantarea lui Mircea Nesu

Imobilizat într-un scaun cu rotile de trei ani, fostul fotbalist internaţional Mihai Neşu şi-a condus tatăl pe ultimul drum, după ce, în primăvara acestui an, şi-a îngropat mama răpusă de cancer.

La înmormântarea tatălui lui Mihăiţă Neşu au participat aproximativ 300 de persoane, atât apropiaţi ai medicului Mircea Neşu, cât şi colegi şi prieteni de-ai fiului său. Slujba a durat în jur de o oră şi jumătate, fiind oficiată la capela Frenţiu de trei preoţi greco-catolici, dar şi de Gavril Buboi, protopopul de Oradea. Pe tot parcursul acesteia Daniela, sora lui Mihăiţă Neşu, a fost nedespărţită de fratele său. Alături de Mihăiţa au fost prezenţi fotbaliştii echipei U Cluj, dar şi cei din echipa de fotbal FC Bihor. 

“Pe toţi care am cunoscut această familie ne surprindre suferinţa ei. Sunt situaţii în care suferinţa este ca o încercare în viaţă. Bunul Dumnezeu să vadă suferinţa acestei familii şi să reverse din ceruri harul Lui asupra celor care trec prin suferinţă. Dumnezeul să-l ierte!”, a spus preotul la finalul slujbei.

  Loviturile primite de Mihăiţă în tot aceşti ani l-au transformat într-o persoană extrem de puternică. Chiar dacă pe chip nu i-au curs lacrimi, tristeţea i se putea citi cu uşurinţă. Este a doua lovitură pe care Mihăiţă o primeşte în doar şase luni după ce în primăvară şi-a condus mama spre mormânt. 

Mircea Neşu a murit la începutul acestei săptămâni, în spitalul municipal din Oradea după ce a stat internat o săptămână pe secţia de terapie intensivă din cauza unei intoxicaţii cu medicamente. Apropiaţii susţin că suferea de depresie după moarte soţiei.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite