Femeie violată, bătută şi tâlhărită de un bărbat. Poliţiştii încearcă să-l găsească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost violată de către un bărbat care a dat buzna peste ea, a bătut-o şi a tâlhărit-o. Poliţiştii încearcă să dea de urma violatorului.

Alertă în Oradea după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că a fost bătută, violată şi tâlhărită de către un bărbat.

Potrivit ebihoreanul.ro atacul s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 15.00, pe strada Henrik Ibsen. Agresorul, care în trecut a lucrat în gospodăria victimei sale, o orădeancă în vârstă de 65 ani, s-a întâlnit cu aceasta pe stradă, în faţa casei, şi a rugat-o să-i aducă un pahar cu apă. Femeia a intrat să îi aducă, însă a uitat să închidă poarta, iar individul a profitat de neatenţia ei, a urmărit-o până în casă, unde a atacat-o, luându-i la plecare mai multe bunuri, dar şi  400 de lei.

La locul faptei s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei Oradea şi poliţiştii Serviciului Criminalistic din Inspectorat.

„Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului. Se efectuează investigaţii în vederea identificării autorului, pentru tragerea acestuia la răspundere, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bihor a dus femeia la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. După o primă evaluare, medicii susţin că pacienta are contuzii vizibile, dar nu sunt probleme majore. Urmează ca medicii legiştii să se prezinte cu privire la eventualele leziuni provocate de agresiunea sexual.

Ancheta va fi coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite