Cum a fost găsită tânăra care a dispărut de acasă după ce şi-a înjunghiat bunica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai bine de o săptămână de când şi-a înjunghiat bunica în spate cu mai multe lovituri de cuţit, după care a dispărut de acasă, tânăra de 13 ani a fost găsită.

Orădeanca Abigail Bordaş a fost găsită joi seara.  „Minora de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august a.c., a fost găsită joi, 16 august a.c., în jurul orei 23.20, pe raza municipiului Oradea. Aceasta nu prezenta urme de violenţă. Minora a fost internată într-un centru de minori aparţinând D.G.A.S.P.C. Bihor”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Potrivit unor surse, tânăra a fost dusă la Poliţie de un taximetrist. Fata a luat taxiul pentru a ajunge la un prieten, dar când să achite cursa i-a spus taximetristului că şi-a pierdut banii. Acesta a dus-o la Poliţie, iar când au văzut-o poliţiştii orădeni au recunoscut-o. 

Din cele spuse de adolescentă, în perioada cât a fost dispărută a locuit într-o casă părăsită de la margine oraşului, unde mai fusese cu tatăl ei când a fugit de acasă. 

Adolescenta a dispărut în seara zilei de 8 august, după ce şi-a înjunghiat bunica. Cu toate că fapta ei este gravă, nu va răspunde penal pentru ea, deoarece are sub 14 ani.

Abigail a reacţionat violent deoarece nu a fost lăsată să-şi vadă tatăl. Pentru că bunica a refuzat-o, a împins-o şi a trântit-o de pământ, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate. Între timp, bunica fetei a fost mutată de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean la Chirurgie, starea femeii fiind stabilă.

Bărbatul ar fi părăsit-o pe mama fetei când aceasta era gravidă şi a avut proces cu femeia, care a solicitat instanţei să emită ordin de restricţie. Ulterior, tot femeia l-a dat în judecată ca să fie obligat să-şi exercite drepturile părinteşti.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite